info@bet-experts.nl

dallas
dallas

IJSHOCKEY DUBBEL, we beginnen vroeg om 21:00! Zorg dat je meespeelt, vertrouwen is hoog vandaag!

IJSHOCKEY DUBBEL, we beginnen vroeg om 21:00! Zorg dat je meespeelt, vertrouwen is hoog vandaag!

Chicago Blackhawks – Florida Panthers

Om 9 uur gaat de puk glijden in Amerika met de wedstrijd Chicago Blackhawks tegen de Florida Panthers. De Florida Panthers wonnen 8 van hun laatste 10 wedstrijden en bevinden zich in een uitstekende vorm. Naast dat ze vaak winnen, vallen er 9/10 keer in de wedstrijden van de Florida Panthers ook enorm veel doelpunten. De Chicago Blackhawks bevinden zich momenteel in een stuk mindere vorm, zij wonnen maar 3 van hun laatste 10 wedstrijden. Toch verwacht ik dat de thuisploeg uit Chicago vandaag 2 doelpuntjes moet kunnen scoren.

Head to Head: van de laatste 12 ontmoetingen tussen deze twee teams in Chicago viel de pick die wij gekozen hebben maar liefst 10/12 keer!

Arizona Coyotes – Dallas Stars

Deze kickoff is een stuk later, om 01:00 vannacht wordt er gespeeld in Arizona. Een aantal opvallende statistieken bij deze ontmoetingen waarom ik denk dat een win voor de Dallas Stars een makkie moet worden. Dallas Stars wonnen 7 van de laatste 10 duels, de mannen uit Arizona wisten maar 2 van de laatste 10 duels te winnen. Naast de vorm is er nog een veel opvallendere statistiek. De teams hebben elkaar 20 keer eerder ontmoet, 17 van deze 20 keer wonnen de mannen uit Dallas de wedstrijd. Met de geweldige vorm van Dallas, de slechte vorm van de mannen uit Arizona en het geweldige voordeel uit eerdere ontmoetingen verwacht ik een overwinning van Dallas Stars.

Telegram
WhatsApp
Facebook
Twitter

Recente artikelen: