info@bet-experts.nl

FUNBET, 8 keer je inzet op de zondag!

FUNBET, 8 keer je inzet op de zondag!

St. Gallen – Basel

Aftrap om 16:30 in Zwitserland, beide teams houden van doelpunten en presteren goed de afgelopen weken. Meer dan 2.5 doelpunten vielen in 5 van de laatste 6 duels van beide teams. In 5 van de laatste 6 duels van Basel wisten beide teams te scoren.

Sandefjord – Bodo/Glimt

Moet ik de statistieken uberhaupt nog noemen van Bodo? Iedereen weet ondertussen wel dat ze de geitjes zijn. 36 wedstrijden ongeslagen sinds augustus vorig jaar. Ik verwacht ook op deze mooie zondag weer een show van de mannen!

Fulham – Coventry

Fulham blijft maar winnen met de Servische geit Mitrovic in de spits. Ik verwacht wederom een overwinning van de mannen uit de hoofdstad van Engeland net zoals de afgelopen twee wedstrijden van Fulham.

Club Brugge – Mechelen

Brugge zitten Union Saint Gilloise op de hielen. Brugge won 8 van de laatste 10 wedstrijden en scoren aan de lopende band. Ze zijn opweg de meest scorende ploeg te worden van de league, daarvoor hebben ze nog 3 doelpunten nodig. Brugge staat momenteel 5 punten achter USG en zal vandaag erg gemotiveerd aan de wedstrijd beginnen. Brugge zag in 7 van de laatste 7 wedstrijden meer dan 2.5 doelpunten, Mechelen zag dit is 8 van de laatste 10 wedstrijden.

Stromsgodset – Molde

8 van de laatste 8 ontmoetingen eindigde in meer dan 2.5 doelpunten. De laatste ontmoeting was afgelopen week, toen werd het 3-0 voor Molde in de NM Cup. Het wat een groot schoten festijn, opmerkelijk was dat Stromsgodset niet wist te scoren ondanks een aantal hele goede kansen. Ik verwacht dat ze vanavond in eigen huis wel het net weten te raken.

Telegram
WhatsApp
Facebook
Twitter

Recente artikelen: