info@bet-experts.nl

FREE BET! Pak je kans en zet gratis in bij Vitesse – PSV

FREE BET! Pak je kans en zet gratis in bij Vitesse – PSV

Ja hoor, Guncity is back. Bookmaker BetCity.nl komt opnieuw met een gratis bet voor de wedstrijd Vitesse – PSV vanavond. Om 20:00 wordt er afgetrapt in het Gelredome, een heerlijk affiche om met een pilsje op de bank of bij vrienden te kijken. Een betje zetten maakt het natuurlijk nog iets spannender. Iedereen met een account bij BetCity kan voor de wedstrijd een €5,- FREE BET verdienen. Heb je nou geen account? Registreer je dan via deze link.

Wat feitjes over de wedstrijd van vanavond. De teams ontmoette elkaar 21 keer eerder, 15 keer won PSV, het werd 3 keer gelijk en 3 keer wonnen de Arnhemmers. In 17/21 duels vielen er minimaal 2 doelpunten. PSV wist in alle 21 ontmoetingen minimaal 1 doelpunt te scoren.

PSV heeft een uitstekende uitvorm, ze wonnen 7 van hun 10 uitwedstrijden met een doelsaldo van 20 voor en 12 tegen. Van de laatste 5 won PSV er 4. Ze halen gemiddeld 2.2 punten in hun uitwedstrijden dit seizoen. Vitesse haalt gemiddeld 1.4 punten in hun thuiswedstrijden dit seizoen.

Mijn voorspelling voor deze wedstrijd is dat er een goal valt in beide helften en dat PSV niet verliest.

Telegram
WhatsApp
Facebook
Twitter

Recente artikelen: