info@bet-experts.nl

EUROPA TIPS, 4,59 keer je inzet op de donderdag!

EUROPA TIPS, 4,59 keer je inzet op de donderdag!

Nog geen account bij BetCity? Klik dan op deze link en claim je €50 FREE BET! (18+ speel bewust)

Eintracht Frankfurt vs West Ham United – Beide teams zullen scoren

West Ham verloor donderdag met 2-1 in het London Stadium en zal het gat met één doelpunt moeten dichten als ze de Europa League-finale willen bereiken.

Beide teams zijn in slechte vorm. Oliver Glassner is zonder overwinning in hun laatste zes wedstrijden in de Bundesliga, terwijl de Hammers vier van hun laatste zes in de Premier League hebben verloren.

West Ham scoorde dit seizoen in negen van hun elf Europese wedstrijden. Ze hebben negen doelpunten gemaakt in vijf uitwedstrijden, waaronder drie tegen Lyon in de laatste ronde, en ze weten dat ze hier moeten scoren.

Die Adlers hebben dit seizoen in alle 11 Europese wedstrijden gescoord. Beide teams hebben gescoord in 10 wedstrijden en de kans is groot dat we een herhaling zien in Deutsche Bank Park.

Rangers vs RB Leipzig – meer dan 1,5 doelpunten

50 jaar na hun overwinning op Dynamo Moskou in de European Cup Winners’ Cup, zullen Rangers op koers liggen om hun vijfde Europese finale te bereiken wanneer ze RB Leipzig ontvangen in een sfeervolle Ibrox.

Rangers speelde zondag met 1-1 gelijk tegen Celtic, terwijl de ploeg van Domenico Tedesco een tweede opeenvolgende nederlaag leed in de Bundesliga en maandagavond met 3-1 verloor van Borussia.

De ploeg van Giovanni van Bronckhorst heeft vier van hun laatste vijf thuiswedstrijden in de Europa League gewonnen en gelijkgespeeld. In elke wedstrijd scoorde het team meerdere keren en scoorde in totaal 12 doelpunten.

Leipzig maakte dit seizoen 15 doelpunten in vijf Europese Tour-optredens en won de laatste drie. Ik denk dat we een aantal goals kunnen zien in Govan.

Marseille vs Feyenoord – Beide teams scoren

Feyenoord gaat op zoek naar een overwinning tegen Marseille in het Stade Vélodrome na een spannende overwinning van vijf doelpunten in de heenwedstrijd.

De bezoekers van Arnslot wonnen afgelopen weekend voor de vierde keer op rij bij Fortuna Sitard in de Eredivisie met 1-3, terwijl Marseille thuis met 3-0 werd verslagen door Lyon.

De stadionclub heeft gescoord in hun laatste 10 La Liga-wedstrijden en heeft er alle vertrouwen in om toe te geven tegen Marseille, dat 13 van hun laatste 14 thuiswedstrijden heeft toegegeven.

Feyenoord kreeg echter ook goals tegen in hun laatste 10 Europese wedstrijden, terwijl Marseille scoorde in zeven van hun La Liga-wedstrijden, en beide partijen zullen hier waarschijnlijk opnieuw scoren.

Roma Draw No bet

Na een 1-1 gelijkspel met Kings, wil seriekampioen Jose Mourinho opnieuw de finale halen wanneer hij Leicester City ontvangt in het Olympisch Stadion.

De hoop van Roma in de top vier werd verijdeld na een zinloos gelijkspel met Bologna afgelopen weekend, terwijl de Foxes hun puntloze reeks in de Premier League uitbreidden tot vier wedstrijden toen ze met 3-1 verloren van de Spurs.

Leicester kreeg dit seizoen 17 goals tegen in 10/12 Europese wedstrijden en ik denk niet dat ze nul houden in de Italiaanse hoofdstad.

Roma heeft dit seizoen vier van hun zes Europese wedstrijden in eigen huis gewonnen, waaronder een 4-0 zege van Bodde/Glimt in de laatste ronde, en de kans is groot dat ze aan de lekkende kant van Leicester staan. Score minstens twee keer in de verdediging.

Telegram
WhatsApp
Facebook
Twitter

Recente artikelen: