info@bet-experts.nl

Een dubbeltje op z’n kant: Een Europese combi voor bijna twee keer je inzet!

Een dubbeltje op z’n kant: Een Europese combi voor bijna twee keer je inzet!

Nog geen account bij BetCity? Klik dan op deze link en claim je €50 FREE BET! (Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+)

Vitória SC- Hajduk Split

Vanavond om 18.00 spelen Vitória SC en Hajduk Split de return in de derde kwalificatieronde van de Conference League. Het eerste duel werd vorige week gewonnen door Hajduk. In de Kroatische havenstad werd het 3-1.

Hajduk Split is momenteel uitstekend in vorm en weet het net vrijwel altijd te vinden. Een goaltje vandaag zit er dan ook zeker in!

Real Madrid- Eintracht Frankfurt

De jaarlijkse officiële aftrap van het Europese voetbalseizoen vindt vanavond in Helsinki plaats. Champions League-winnaar Real Madrid strijdt met Europa League-winnaar Eintracht Frankrijk om de Europese Super Cup. De aftrap in het Olympisch Stadion is om 21.00.

Voor Real Madrid is dit het eerste officiële duel van het nieuwe seizoen. De ploeg van coach Carlo Ancelotti kent weinig mutaties, dus de oefenmeester zal voort kunnen borduren op het succes van vorig jaar. Daarin werd zowel de landstitel als de Champions League in de wacht gesleept.

Eintracht Frankfurt kreeg afgelopen vrijdag een pak slaag van Bayern München. In eigen huis werden Die Adler met maar liefst 1-6 aan de kant gezet. De seizoensouverture hadden de manschappen van coach Oliver Glasner ongetwijfeld anders voorgesteld. Het tempo van Real Madrid zal minstens net zo hoog zijn, is de verwachting.

Bet Experts gaat er vanuit dat dit tempo ook vandaag te hoog zal zijn voor Eintracht Frankfurt. Daarom tippen wij een overwinning in de reguliere speeltijd voor de Koninklijke.

Combineer deze twee tips en krijg bijna twee keer je inzet terug!

Tekst: Bas Campbell

Telegram
WhatsApp
Facebook
Twitter

Recente artikelen: