info@bet-experts.nl

Een dubbeltje op zijn kant: We gaan naar Letland en Duitsland!

Een dubbeltje op zijn kant: We gaan naar Letland en Duitsland!

Nog geen account bij BetCity? Klik dan op deze link en claim je €50 FREE BET! (Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+)

FK Auda-Valmiera FC

Om 17.00 wordt er afgetrapt bij het duel tussen FK Auda en Valmiera FC; een treffen tussen de huidige nummer vijf en de koploper van de hoogste divisie in Letland.

Valmiera FC is hard op weg naar de eerste landstitel in de clubgeschiedenis. De laatste weken presteert het iets minder constant dan in het begin van het seizoen, maar de voortekenen zijn gunstig.

De laatste vier keer dat FK Auda en Valmiera FC tegen elkaar speelden, was het de laatstgenoemde club, die met de drie punten aan de haal ging. Tippen op een zege durven we niet aan, maar dat Valmiera met een nederlaag huiswaarts keert, zien wij niet gebeuren.

FC Ingolstadt 04- Darmstadt 98

Om 18.01 beginnen FC Ingolstadt 04 en Darmstadt 98 aan hun duel in de eerste ronde van de DFB Pokal. De wedstrijd tussen de clubs uit respectievelijk de tweede en derde Bundesliga wordt gespeeld in het Audi-Sportpark.

De laatste zes keer dat deze twee ploegen elkaar troffen, vielen er minimaal twee goals. In acht van de laatste tien duels vielen er zelfs drie treffers of meer. Deze ontmoeting lijkt er dus op voorhand eentje met een garantie op een hoop treffers.

Als we verder graven in de geschiedenis van wedstrijden tussen Ingolstadt en Darmstadt, valt op dat de uitploeg van vandaag buitenshuis nooit met meer dan twee goals verschil won van die Schanzer.

Een combinatie van deze gegevens, brengt Bet Experts tot de onderstaande tips. Ga je hierin mee, maak je kans op ruim twee keer je inzet!

Auteur: Bas Campbell

Telegram
WhatsApp
Facebook
Twitter

Recente artikelen: