info@bet-experts.nl

Een dubbeltje op zijn kant: Met wedstrijden uit de voorronde CL en Ijsland!

Een dubbeltje op zijn kant: Met wedstrijden uit de voorronde CL en Ijsland!

Nog geen account bij BetCity? Klik dan op deze link en claim je €50 FREE BET! (Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+)

FC Zürich- Qarabag FK

De Letzigrund is vanavond het decor voor de return tussen FC Zürich en Qarabag FK; een duel tussen de landskampioenen van Zwitserland en Azerbeidzjan. De aftrap vindt plaats om 19.00.

Zürich is normaal gesproken de grote favoriet voor deze wedstrijd. FCZ zal ook wel moeten; de heenwedstrijd ging namelijk met 3-2 verloren. Kijken we naar de meest recente resultaten van de thuisploeg, durven we toch niet voor een overwinning te gaan. De laatste drie officiële wedstrijden werden namelijk niet in winst omgezet.
Inzetten op een odd van 1.32 op een gelijkspel of overwinning voor FC Zürich is daarom een zeer interessant alternatief.

HK Kopavogur- Grotta

Om deze DOUBLE te completeren spreekt Bet Experts zijn vertrouwen uit in HK Kopavogur. De huidige nummer twee van 1. deild, het tweede niveau van Ijsland. Zij ontvangen in eigen  huis nummer vier Grotta.

Kopavogur scoorde in de laatste vijf competitiewedstrijden minimaal twee keer. Wij gaan er vanuit dat dit een zesde keer zal lukken. De aanvang van het duel is om 21.15.

Combineer deze twee wedstrijden en krijg bijna twee keer je inzet terug!

Telegram
WhatsApp
Facebook
Twitter

Recente artikelen: