info@bet-experts.nl

Een dubbeltje op zijn kant: Met twee wedstrijden uit de Europa League!

Een dubbeltje op zijn kant: Met twee wedstrijden uit de Europa League!

Nog geen account bij BetCity? Klik dan op deze link en claim je €50 FREE BET! (Alleen 24+) (Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+)

Feyenoord – Shakhtar Donetsk

Om 18.45 wordt er in de Rotterdamse Kuip afgetrapt voor de return tussen Feyenoord en Shakhtar Donetsk in de achtste finale van het Europa League-toernooi. Het heenduel eindigde onbeslist:1-1.

In acht van de laatste negen officiële wedstrijden van Shakhtar Donetsk vielen er minstens drie goals te noteren. Bij Feyenoord was dat in zes van de negen meest recente duels het geval. Bet Experts verwacht vanavond daarom genoeg doelpunten.

Klik op de afbeelding om te claimen! (Alleen 24+) (Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+)

Arsenal – Sporting Lissabon

Om 21.00 is het de beurt aan Arsenal en Sporting Lissabon; een confrontatie in de achtste finales van de Europa League tussen de huidige koploper van Engeland en de nummer vier van Portugal. De heenwedstrijd in Lissabon resulteerde in 2-2.

Arsenal heeft met aanvallers als Saka, Trossard en Martinelli natuurlijk enorm veel aanvallende stootkracht. Dit moet dan ook ruim voldoende zijn om twee keer een gaatje te vinden in de Portugese defensie.

Combineer deze twee wedstrijden voor een ruime verdubbeling van je inleg!

Tekst: Bas Campbell

Telegram
WhatsApp
Facebook
Twitter

Recente artikelen: