info@bet-experts.nl

Een dubbeltje op zijn kant: Met onder meer PSV- AS Monaco!

Een dubbeltje op zijn kant: Met onder meer PSV- AS Monaco!

Nog geen account bij BetCity? Klik dan op deze link en claim je €50 FREE BET! (Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+)

PSV- AS Monaco

Vanavond 20.30 wordt afgetrapt in een ongetwijfeld kolkend Philips Stadion voor PSV-AS Monaco; de terugwedstrijd in de halve finale van de voorronde Champions League. Het heenduel in het prinsdom eindigde vorige week in 1-1.

PSV beleefde afgelopen zaterdag een prima generale voor de wedstrijd van vandaag. De Eindhovenaren waren met 4-1 te sterk voor FC Emmen en kwamen het duel zonder kleerscheuren door.
AS Monaco won de lastige uitwedstrijd bij RC Strasbourg (1-2) en lijkt ook helemaal klaar voor het bezoekje aan de lichtstad.

Gezien de aanvallende kracht in de voorste linie van PSV moeten zij in staat zijn om minimaal één goal te maken. Daarnaast lijkt een nederlaag van de Monegasken met twee doelpunten of meer, uitgesloten. In maart gebeurde dat tegen Braga namelijk voor het laatst.

IF Karlstad Fotboll-BK Forward

In de derde Zweedse divisie komen IF Karlstad Fotboll en BK Forward elkaar tegen. De wedstrijd tussen de nummers vier en veertien van de ranglijst begint vanavond om 19.00.

Wedstrijden tussen deze twee teams staan meestal garant voor een hoop doelpunten. In vijf van de laatste zeven ontmoetingen verschenen er minimaal drie treffers op het scorebord. Ook vandaag ziet Bet Experts dat gebeuren.

Gisteren hadden we het dubbeltje op zijn kant correct getipt. Voor 2.26 keer je inzet gaan we daar vandaag wederom voor!

Telegram
WhatsApp
Facebook
Twitter

Recente artikelen: