info@bet-experts.nl

Een dubbeltje op zijn kant: Met onder meer een duel uit de Serie A!

Een dubbeltje op zijn kant: Met onder meer een duel uit de Serie A!

Nog geen account bij BetCity? Klik dan op deze link en claim je €50 FREE BET! (Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+)

Breidablik Kopavogur-Valur Reykjavik

Vanavond een heuse kraker in de twintigste speelronde van de Urvalsdeild, de hoogste klasse van Ijsland. Koploper Breidablik Kopavogur neemt het op tegen de nummer vier Valur Reykjavik. Er wordt afgetrapt om 21.15.

Wedstrijden tussen deze twee teams, leveren gebruikelijk veel doelpunten op. In de laatste negen onderlinge potjes, vielen er minimaal drie goals. De kans dat dit vandaag weer het geval gaat zijn, schatten wij zeer groot in.

Monza-Atalanta

In de Italiaanse Serie A klinkt om 18.30 het eerste fluitsignaal bij Monza-Atalanta. Een treffen tussen de nummers twintig en drie van de ranglijst.

Atalanta is logischerwijs de favoriet in deze wedstrijd. De ploeg van coach Gian Piero Gasperini verloor in de eerste vier wedstrijden van het seizoen nog niet. Monza behaalde daarentegen nog geen geen punt en beleeft vooralsnog weinig plezier aan hun entree op het hoogste niveau.
Bet Experts tipt daarom minimaal een gelijkspel voor de bezoekers. In zeven van de acht wedstrijden die beide ploegen in totaal speelden deze jaargang, werd er minstens twee keer gescoord. Ook dit nemen we mee in onze voorspelling.

Combineer deze twee tips voor een verdubbeling van je inzet!

Tekst: Bas Campbell

Tips: Jasper

Telegram
WhatsApp
Facebook
Twitter

Recente artikelen: