info@bet-experts.nl

Een dubbeltje op zijn kant: Met een lekkere combi in Scandinavië!

Een dubbeltje op zijn kant: Met een lekkere combi in Scandinavië!

Nog geen account bij BetCity? Klik dan op deze link en claim je €50 FREE BET! (Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+)

Bodo/Glimt- FK Zalgiris Vilnius

Om klokslag 18.00 wordt er in het Aspmyra Stadion van Bodo/Glimt afgetrapt voor de heenwedstrijd van de halve finale voorronde Champions League. Tegenstander van de Noorse kampioenenploeg is FK Zalgiris Vilnius. Die club veroverde vorig seizoen de landstitel in Litouwen.

De twee ploegen troffen elkaar de afgelopen twee seizoenen in Europa. Vorig seizoen was Bodo/Glimt in de kwalificatie voor de Conference over twee wedstrijden te sterk (1-0 en 2-2) voor Zalgiris. Het jaar ervoor werd het in de voorronde van de Europa League 3-1 voor Bodo.

Op basis hiervan en de uitstekende vorm waarin de thuisploeg van vandaag verkeert, kunnen we niet anders dan de thuisploeg bombarderen tot de grote favoriet.

Fram Reykjavik- Stjarnan Gardabaer

Ook in de Urvalsdeild kunnen we ons weer verheugen op een attractief potje voetbal. Nummer acht Fram Reykjavik en nummer vier Stjarnan Gardabaer kruisen vanavond om 21.15 de degens in de Ijslandse hoofdstad. 

Werpen we een blik op de recente geschiedenis van wedstrijden tussen beide clubs, valt op dat er behoorlijk veel gescoord wordt. In zes van de laatste zeven duels waren er minimaal drie goals te noteren. De kans op herhaling schat Bet Experts heel hoog in.

Combineer deze twee wedstrijden en krijg bijna twee keer je inzet terug!

Tip: Bodo to win & over 2.5 goals at Fram Reykjavik – Stjarnan

Auteur: Bas Campbell

Telegram
WhatsApp
Facebook
Twitter

Recente artikelen: