info@bet-experts.nl

Een dubbeltje op zijn kant: Met een heerlijke Scandinavische combi!

Een dubbeltje op zijn kant: Met een heerlijke Scandinavische combi!

Nog geen account bij BetCity? Klik dan op deze link en claim je €50 FREE BET! (Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+)

Grotta Seltjarnarnes- Afturelding Mosfellsbaer

Vrijdagavond om 21.15 staat er weer een mooi potje op het één na hoogste niveau in Ijsland op het programma; nummer vijf Grotta, ontvangt de nummer 6 Afturelding. Beide ploegen bivakkeren hiermee in de middenmoot van de ranglijst.

Bet Experts verwacht een hoop doelpunten deze wedstrijd. De laatste zes wedstrijden die Grotta speelde, vielen er minimaal drie doelpunten. Datzelfde was het geval bij zes van de laatste zeven duels van Afturelding. Bovendien verschenen er in zes van de laatste zeven onderlinge ontmoetingen minimaal drie goals op het scorebord.

Sarpsborg 08- Bodø/Glimt

Van Ijsland gaan we door naar Noorwegen. Daar krijgt Sarpsborg 08 bezoek van Bodø/Glimt. Het duel tussen de nummers drie en elf uit de Eliteserien gaat om 19.00 van start.

Bodø/Glimt is de laatste weken in uitstekende doen. De landskampioen van 2020 en 2021 plaatste zich voor de laatste voorronde van de Champions League en ook in de competitie boekt het goed resultaten. In vijf van de zes meest recente duels maakte Glimt minimaal twee doelpunten. Bet Experts tipt een herhaling van deze statistiek.

Combineer deze twee wedstrijden en incasseer twee keer je inzet!

Tip: Over 2.5 & Bodo Over 1.5

Tekst: Bas Campbell

Tip: Jasper

Telegram
WhatsApp
Facebook
Twitter

Recente artikelen: