info@bet-experts.nl

Een dubbeltje op zijn kant: Met een heerlijke Champions League-combi!

Een dubbeltje op zijn kant: Met een heerlijke Champions League-combi!

Nog geen account bij BetCity? Klik dan op deze link en claim je €50 FREE BET! (Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+)

Olympique Marseille-Eintracht Frankfurt

Vanavond staan Olympique Marseille en Eintracht Frankfurt tegenover elkaar voor hun tweede duel in de poulefase van het Champions League. Deze ontmoeting in het Velodrome begint om 21.00. Beide teams verloren hun eerste groepswedstrijd en hebben dus een positief resultaat nodig.

Eintracht Frankfurt scoorde vorig seizoen in al hun zeven Europese uitwedstrijden (inclusief de finale op neutraal terrein), dus de kans is statistisch zeer groot dat dit ook vandaag gaat gebeuren.

KLIK HIERBOVEN OM TE CLAIMEN!

Bayer 04 Leverkusen-Atletico Madrid

Op hetzelfde tijdstip beginnen ook Bayer Leverkusen en Atlético Madrid aan hun tweede CL-duel van het seizoen. De wedstrijd in de BayArena staat onder leiding van Michael Oliver.

Bayer Leverkusen won zijn laatste drie officiële wedstrijden niet en verkeert dus in een matige vorm. Atlético daarentegen verloor de vier meest recente duels niet en lijkt zich op te mogen maken voor een nieuw succesvol seizoen onder leiding van coach Diego Simeone. Dankzij deze statistieken gaat Bet Experts voor minimaal een gelijkspelletje voor de Spanjaarden.

Combineer deze tips voor ruim twee keer je inzet!

Tekst: Bas Campbell

Telegram
WhatsApp
Facebook
Twitter

Recente artikelen: