info@bet-experts.nl

Een dubbeltje op zijn kant: Met de CL-halve finalist van vorig seizoen!

Een dubbeltje op zijn kant: Met de CL-halve finalist van vorig seizoen!

Nog geen account bij BetCity? Klik dan op deze link en claim je €50 FREE BET! (Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+)

Villarreal CF -Hajduk Split

Vanavond om 20.45 begint Villarreal CF aan een nieuwe Europese campagne. Na het succes van vorig seizoen in de Champions League, doen de Spanjaarden dit jaar een gooi naar eremetaal in de Conference League. Het Kroatische Hajduk Split is de eerste horde voor de ploeg van coach Unai Emery.

Kijken we naar de huidige vorm van Villarreal, kunnen we niet anders dan vertrouwen uitspreken in El Submarino Amarillo. Oefenwedstrijden tegen onder andere Inter, PSV en Borussia Dortmund werden winnend afgesloten en ook de competitie-opener was een succes: 0-3 winst bij Valladolid.

Deze twee ploegen speelden nooit eerder tegen elkaar, maar Bet Experts gaat er vanuit dat Villarreal het net minstens twee keer laat bollen tegen Hajduk!

KLIK OP DE AFBEELDING OM DE PROMOTIE TE CLAIMEN!

Afturelding Mosfellsbaer-KV Vesterbaejar

Ook in Ijsland wordt er vanavond weer gevoetbald. Afturelding Mosfellsbaer neemt het in eigen huis op tegen KV Vesterbaejar; de nummers zeven en elf uit de een na hoogste klasse. Er wordt afgetrapt om 21.15.

Deze twee ploegen speelden zeven keer eerder tegen elkaar. In al die ontmoetingen scoorden beide teams minimaal één keer. Het is dus niet lastig voor ons om hier een tip op los te laten.

Combineer deze twee tips voor ruim twee keer je inzet!

Tip: Villarreal Over 1.5 & BTTS YES
Telegram
WhatsApp
Facebook
Twitter

Recente artikelen: