info@bet-experts.nl

Een dubbeltje op zijn kant: Een Noorse dubbel!

Een dubbeltje op zijn kant: Een Noorse dubbel!

Nog geen account bij BetCity? Klik dan op deze link en claim je €50 FREE BET! (Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+)

Skeid Fotball- Ranheim IL

In odd van de dag beschouwden wij al kort voor op deze wedstrijd. Ook in een dubbeltje op zijn kant kiest Bet Experts voor een interessant odd uit dit duel. WIj verwachten dat Ranheim IL minimaal één helft wint. Een odd van 1.41 hierop kunnen we als zeer interessant bestempelen.

Molde FK- Kisvarda FC

Vanavond om 19.00 treffen Molde FK en Kisvarda FC elkaar voor de heenwedstrijd in de derde voorronde van de Conference League. De ontmoeting vindt plaats in het Aker Stadion in Molde.

Molde FK verloor al achttien(!) officiële wedstrijden op rij niet; een prestatie van formaat. In de vorige ronde werd het Zweedse Elfsborg gedecideerd aan de kant geschoven: 6-2 over twee wedstrijden. Kisvarda FC is de volgende horde op weg naar kwalificatie voor het hoofdtoernooi van het derde Europese toernooi.

De Hongaren waren twee keer te sterk voor Kairat Almaty uit Kazachstan. In de competitie startte Kisvarda enigszins tegenvallend; Debrecen maakte in extremis de gelijkmaker tegen de ploeg van coach Laszlo Torok.

Als we kijken naar de huidige vorm van Molde, kunnen we er niet omheen die ploeg te tippen voor de zege in deze wedstrijd.

Telegram
WhatsApp
Facebook
Twitter

Recente artikelen: