info@bet-experts.nl

Een dubbeltje op zijn kant: Een lekkere Champions League-combi!

Een dubbeltje op zijn kant: Een lekkere Champions League-combi!

Nog geen account bij BetCity? Klik dan op deze link en claim je €50 FREE BET! (Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+)

Vanavond staan er vijf Champions League duels op het programma. Twee ervan combineren wij voor een verdubbeling van je inzet:

Benfica- FC Midtjylland

Vanavond begint Benfica aan een nieuw Champions League seizoen. Tegenstander in de halve finale van de voorronde is het Deense FC Midtjylland. De wedstrijd in Estadio da Luz begint om 21.00.

Benfica haalde afgelopen seizoen verrassend de kwartfinale van het miljoenenbal. De Aguias schakelden verrassend Ajax uit, waarna het tekort kwam tegen Liverpool.
FC Midtjylland kende vorig jaar een kleurloze Europese campagne en hoopt het dit seizoen beter te doen. FCM schakelde in de vorige ronde het Cypriotische AEK Larnaca uit. Het begin is dus gemaakt voor de mannen uit Jutland.

In de odd van de dag tipten wij een ruime overwinning voor de Portugezen. Daar zijn dus minimaal twee doelpunten voor nodig.

Union Saint-Gilloise- Rangers FC

In het Stade Joseph Marien krijgt Union Saint-Gilloise, het Rangers FC van Giovanni van Bronckhorst op visite. Het duel in Brussel begint om 20.45.

Union Saint-Gilloise kwam het afgelopen seizoen net tekort voor de landstitel. Desondanks was een tweede plek in de eindrangschikking een prestatie van formaat. Gevolg is een plek in de halve finale van de voorronde van de Champions League. Daarin hopen Les Unionistes voor een stunt te zorgen, zij bevinden zich echter niet meer in dezelfde geweldige vorm van vorig seizoen.

Rangers FC is namelijk de favoriet voor deze tweeluik. The Gers willen het succes van vorig seizoen  in Europa een passend vervolg geven. Toen reikte het tot de finale van de Europa League, waarin na penalty’s verloren werd van Eintracht Frankfurt. Om dat voor elkaar te krijgen zal het eerst moeten afrekenen met de Belgische stuntploeg.

Bet Experts durft het niet aan om voor een overwinning van Rangers FC te gaan. Een nederlaag acht Bet Experts echter zeer onwaarschijnlijk.

Tip: Over 1.5 by Benfica & Rangers or draw

Auteur: Bas Campbell

Telegram
WhatsApp
Facebook
Twitter

Recente artikelen: