info@bet-experts.nl

DONDERDAG FUNBET, 9+ keer je inzet! Een prachtig rijtje op de EL & CL.

DONDERDAG FUNBET, 9+ keer je inzet! Een prachtig rijtje op de EL & CL.

RB Leipzig – Atalanta

Doelpunten zouden gegarandeerd moeten zijn in de ontmoetingen in Duitsland, waar Leipzig Atalanta ontvangt. Meer dan 2.5 doelpunten is goed voor 1.65 keer je inzet bij BetCity, de moeite waard naar mijn mening!

Marseille – PAOK Thessaloniki

Marseille wil de goede vorm van de laatste tijd vasthouden wanneer het PAOK ontvangt in de eerste ronde van de kwartfinale van de Europa Conference League. De Franse reuzen zijn de laatste tijd bijna niet te stoppen en zouden te sterk moeten zijn voor de Grieken, die slecht presteren. Marseille won hun laatste 5 wedstrijden erg overtuigend, in elk van deze 5 wedstrijden vielen meer dan 2.5 doelpunten (voor 1.94 keer je inzet bij BetCity) en scoorde Marseille er minimaal 2 (voor 1.63 keer je inzet bij BetCity). Marseille winnen en beide teams scoren viel ook in 5 van de 5 wedstrijden. Ik verwacht ook vanavond dat Marseille te sterk zal zijn voor de mannen uit Griekenland.

Bodo/Glimt – Roma

Iedereen zal graag willen zien hoe Bodo/Glimt het opnieuw gaat doen tegen Roma. Ze ontmoetten elkaar in de groepsfase en de Noren bezorgden Jose Mourinho de grootste nederlaag uit zijn carrière als manager, door de Italianen met 6-1 te verslaan. Echter verwacht ik niet dat dit vanavond nog een keer zal gebeuren. In de uitwedstrijd die Bodo speelde in Roma speelden ze met enorm veel geluk 2-2. Ook de wedstrijden tegen AZ waren geen wedstrijden om een boek over te schrijven. Daarbij nog de slechte generale dit weekend waar ze 2-2 speelden tegen Rosenborg maakt het voor mij dat ik verwacht dat Roma vanavond niet zal verliezen van de ploeg die een teamwaarde van 16 miljoen heeft, tegenover het team van Roma met een waarde van 370 miljoen. Met pijn in het hart moet ik jullie dus Roma of gelijk tippen vanavond.

S.C. Braga – Rangers FC

Rangers moet zich herpakken na de 2-1 nederlaag tegen Celtic van zondag, maar ze hebben eerder dit seizoen al laten zien in Europa dat ze een ploeg zijn die niet onderschat moet worden. Aanvaller Alfredo Morelos is voor de rest van het seizoen uitgeschakeld en zijn afwezigheid zal een enorme impact hebben op hun kansen in de Europa League.

The Gers putten moed uit hun 1-0 overwinning op Braga twee jaar geleden dankzij een doelpunt van Ryan Kent, maar vanavond staan ze tegenover een jong Braga dat, ondanks de vierde plaats in de competitie, in goede vorm is na een knappe 3-2 overwinning op Benfica.

Veel zal afhangen van hoe erg het vertrouwen van Rangers is aangetast door de nederlaag tegen Celtic en hoe erg ze Morelos en de eveneens geblesseerde Hagi zullen missen.

Leicester City – PSV Eindhoven

Zoals ook in het artikel van de odd van de dag al te lezen is verwacht ik veel doelpunten in deze ontmoetingen. De Statistieken voor een doelpunt in beide helften zijn ook erg goed, PSV zag in 80% van hun wedstrijden een doelpunt in de eerste helft. Een doelpuntje (of misschien wel 2) is eigenlijk vrijwel een zekerheidje vanavond. Beide teams zagen in 100% van hun wedstrijden minimaal 1 doelpunt vallen in de tweede helft. PSV zag zelfs in 80% van hun uitwedstrijden meer dan 1.5 doelpunten in de tweede helft.

Telegram
WhatsApp
Facebook
Twitter

Recente artikelen: