info@bet-experts.nl

DONDERDAG COMBINATIE, na 2 gewonnen edities, vandaag 4 keer je inzet met drie picks!

DONDERDAG COMBINATIE, na 2 gewonnen edities, vandaag 4 keer je inzet met drie picks!

MAAK NU HIER JE ACCOUNT AAN BIJ JACK’S CASINO EN CLAIM EEN €50 FREE BET

Hammarby scoort meer dan 1.5 doelpunten

Degerfors ontvangt Hammarby in Storra Valla.

De gastheren overleefden vorig seizoen hun eerste seizoen in de hoogste competitie van Zweden met een 13e plaats en hebben tot nu toe moeite gehad in hun eerste drie wedstrijden.

Aan de andere kant begon de uitploeg van Matisse Fuentes feilloos aan het seizoen en wonnen ze hun eerste drie wedstrijden.

De bezoekers scoorden negen doelpunten in hun eerste drie wedstrijden. Vorig seizoen scoorde Hammarby 9 keer tegen Degerfors, uit wonnen ze 4-1 en thuis wonnen ze met 5-1, veel moeite hebben ze dus niet met Degerfors.

Malmö scoort meer dan 1.5 doelpunten

Malmö is het seizoen ongeslagen begonnen als ze het opnemen tegen Värnamo in het stadion van Fenwitzwarlen.

De kampioenen van vorig seizoen begonnen het seizoen met 7 van de mogelijke 9 punten en gingen het veld op nadat ze de runner-up van vorig seizoen AIK met 3-0 hebben verslagen.

Värnamo, de Superretan-kampioen van vorig seizoen, had een slechte seizoensstart en pakte slechts één punt uit de eerste drie wedstrijden.

De gastheren werden met 4-1 verslagen in Elfsburg en gezien de goede seizoensstart van de bezoekers zouden ze te veel vuurkracht moeten hebben voor de gepromoveerde ploeg.

De twee teams kwamen elkaar twee keer eerder tegen, twee keer werd het 2-0 voor Malmö.

Porto vs Sporting – Beide teams zullen scoren

Twee van de “Grote Drie” van Portugal strijden om een ​​plaats in de Portugese Taca-finale, waarbij Sporting Porto de CP in het Estádio do Dragão ontvangt.

De ploeg van Sérgio Conceição kwam in actie na een 7-0 overwinning op Portimonense, wat betekende dat ze nog maar één overwinning nodig hadden om de landstitel te claimen, aangezien de titelverdediger thuis met 2-0 verloor van rivalen uit Lissabon van Benfica.

Dragus scoorde 79 doelpunten in alle 30 competitiewedstrijden, terwijl een 2-0-nederlaag tegen Benfica in het weekend de eerste keer was dat Ruben Amorim’s ploeg niet scoorde.

Porto won met 1-2 in de heenwedstrijd in Lissabon, dus daar moet Sporting aan gaan werken met aanvallend spel. Aangezien beide teams hebben gescoord in hun drie eerdere ontmoetingen dit seizoen, wed ik graag op een herhaling van de wedstrijd van donderdagavond in Dragão.

Telegram
WhatsApp
Facebook
Twitter

Recente artikelen: