info@bet-experts.nl

De sportzomer bij Bet Experts: Wimbledon

De sportzomer bij Bet Experts: Wimbledon

Nog geen account bij BetCity? Klik dan op deze link en claim je €50 FREE BET! (Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+)

De belangrijkste voetbalcompetities in Europa liggen momenteel stil, maar er is nog voldoende sport om van te genieten deze zomer. Bet Experts zal hier meer dan voldoende aandacht aan besteden. De beste tips en voorbeschouwingen van alle grote sportevenementen passeren vanaf vrijdag 1 juli de revue.

Wimbledon (27 juni t/m 10 juli)

Het mooiste, meest traditierijke tennisevenement ter wereld is gisteren van start gegaan: Wimbledon. Bekend van de witte outfits, eindeloze regenonderbrekingen en het heilige gras.

Bet Experts ziet Iga Swiatek, de nummer één van de wereld bij de vrouwen, als de grote favoriet voor de eindzege. Niet geheel onlogisch, de 21-jarige Poolse is namelijk al 36 wedstrijden op rij ongeslagen. Outsiders: Ons Jabeur (Tun, WTA:2), Cori Gauff (USA, WTA:12) en tweevoudig winnares Petra Kvitová (Tsj, WTA:26).

Iga Swiatek nummer 1 van de wereld

Ook bij de mannen kunnen wij een duidelijke favoriet aanwijzen; zesvoudig winnaar en voormalig nummer één van de wereld: Novak Djokovic. De Serviër is naarstig op zoek naar zijn 21ste grandslamtitel en de kans van slagen achten wij zeer groot. De laatste drie edities schreef The Djoker immers op zijn naam. Outsiders: Rafael Nadal (Spa, ATP:4), Felix Auger-Alliasime (Can, ATP:9) en Carlos Alcaraz (Spa, ATP:7).

Novak Djokovic de grote favoriet op WimbledonTelegram
WhatsApp
Facebook
Twitter

Recente artikelen: