info@bet-experts.nl

De sportzomer bij Bet Experts: Wereldkampioenschap hockey vrouwen !

De sportzomer bij Bet Experts: Wereldkampioenschap hockey vrouwen !

Nog geen account bij BetCity? Klik dan op deze link en claim je €50 FREE BET! (Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+)

De belangrijkste voetbalcompetities in Europa liggen momenteel stil, maar er is nog voldoende sport om van te genieten deze zomer. Bet Experts zal hier meer dan voldoende aandacht aan besteden. De beste tips en voorbeschouwingen van alle grote sportevenementen passeren vanaf vrijdag 1 juli de revue

Wereldkampioenschap hockey vrouwen (1 t/m 17 juli)

Het wereldkampioenschap hockey voor vrouwen wordt deze editie voor het eerst gespreid over twee landen. De poulewedstrijden, cross-overs en kwartfinales vinden plaats in zowel Spanje (Terrassa), als Nederland (Amstelveen). De Spaanse kunststad vormt tevens het strijdtoneel voor de halve finales en finale.

De Nederlandse dames zijn zonder enige twijfel de te kloppen ploeg dit toernooi. De Duitse bondscoach Jamilon Mülders is gezegend met een bovenmatig getalenteerde groep. Veel ogen zullen gericht zijn op goaltjesdief Frederique Matla, de onvermoeibare Xan de Waard en voormalig beste speelster van de wereld Eva de Goede.

Ook de statistieken spreken ruim in het voordeel van de Oranje Hockey Leeuwinnen. Van de 19 voorgaande edities, won Nederland er maar liefst 12.In de finale van het vorige WK had Oranje geen kind aan Ierland: 6-0. De verschillen zullen dit toernooi ongetwijfeld minder groot zijn.

Vice-Olympisch kampioen Argentinië en in iets mindere mate Australië, Duitsland en mede-organisator Spanje, zullen de grootste uitdagers zijn van de Nederlandse vrouwen. Vlak daarnaast dark horses België en India (o.l.v. de Nederlandse coaches Raoul Ehren en Janneke Schopman) niet uit. Deze twee ploegen boeken de laatste jaren flinke progressie.

Het belooft een buitengewoon interessant evenement te worden en Bet Experts is daar maar wat graag bij!

Telegram
WhatsApp
Facebook
Twitter

Recente artikelen: