info@bet-experts.nl

De sportzomer bij Bet Experts: Van de Zandschulp gaat op voor zijn revanche

De sportzomer bij Bet Experts: Van de Zandschulp gaat op voor zijn revanche

Nog geen account bij BetCity? Klik dan op deze link en claim je €50 FREE BET! (Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+)

Wat Tim van Rijthoven gisteren niet lukte, wil Botic van de Zandschulp wél gaan bewerkstelligen: het bereiken van de kwartfinale op Wimbledon. Bij het mannen enkelspel zou dat voor het eerst in achttien(!) jaar zijn. Destijds haalde Sjeng Schalken de laatste acht.

Van de Zandschulp op Wimbledon

Het bereiken van vierde ronde betekent voor Van de Zandschulp zijn beste resultaat op Wimbledon. Vorig jaar tijdens zijn debuut op het meest prestigieuze toernooi strandde de Veenendaler in de tweede ronde.
In de eerste drie rondes klopte de huidige nummer 25 van de wereld achtereenvolgens: Feliciano Lopez, Emil Ruusuvuori en Richard Gasquet. In totaal stond hij in deze wedstrijden slechts twee sets af. Met de vorm van Van de Zandschulp zit het dus wel goed.

Rafael Nadal

Na twee stroeve openingsrondes liet Rafael Nadal in de derde ronde zien waar hij ook op gras toe in staat is. De Spaanse gravelkoning liet de Italiaan Lorenzo Sonego alle hoeken van de baan zien: 6-1,6-2 en 6-4.
De huidige nummer vier van de wereld en winnaar van de meeste grandslams, speelde dit seizoen nog weinig wedstrijden op gras. Zijn duel tegen Sonego bewees echter dat we Rafa absoluut niet mogen uitvlakken voor de eindzege dit toernooi.

Lastige wedstrijd

Van de Zandschulp is na de nederlaag op Roland Garros ongetwijfeld uit op revanche tegen Nadal. De Spanjaard was hem op het Franse gravel in drie sets de baas. Bet Experts verwacht dat het spannender zal worden dan destijds. Dat de Nederlander een set gaat winnen durven we niet te zeggen. Dat hij in een aantal sets lang mee gaat doen wél.

Telegram
WhatsApp
Facebook
Twitter

Recente artikelen: