info@bet-experts.nl

De sportzomer bij Bet Experts: Italië en België gaan voor een plek bij de laatste acht

De sportzomer bij Bet Experts: Italië en België gaan voor een plek bij de laatste acht

Nog geen account bij BetCity? Klik dan op deze link en claim je €50 FREE BET! (Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+)

Vanavond ons een zeer interessante ontmoeting op het EK voetbal voor vrouwen te wachten. In hun laatste poulewedstrijd nemen Italië en België het tegen elkaar op. Voor de winnaar ligt er hoogstwaarschijnlijk een ticket voor de kwartfinale klaar.

De Italiaanse dames overtuigen dit toernooi nog niet. De eerste wedstrijd werd kansloos verloren van Frankrijk (5-1) en in de tweede bleven de Italiaansen op 1-1 steken tegen Ijsland. Er moet nu gewonnen worden van België, anders is uitschakeling vroegtijdig een feit.

België boekte dezelfde resultaten als hun opponent van vandaag: een gelijkspel tegen Ijsland (1-1) en een nederlaag tegen Frankrijk (2-1). Ook de rode duivelinnen hebben dus een overwinning nodig. Bij een gelijkspel is er dankzij een redelijk gunstig doelsaldo nog een escape mogelijk. Al zullen ze hun lot niet in handen willen leggen van de al geplaatste Françaises.

Bet Experts durft zijn geld niet op een overwinning van één van de twee ploegen te zetten. Kijkend naar de recente resultaten en de situatie in deze groep (beiden ploegen moeten immers aanvallen, tippen wij een doelpunt aan beide kanten.

Telegram
WhatsApp
Facebook
Twitter

Recente artikelen: