info@bet-experts.nl

De sportzomer bij Bet Experts: Het pikante duel tussen Jakobsen en Groenewegen

De sportzomer bij Bet Experts: Het pikante duel tussen Jakobsen en Groenewegen

Nog geen account bij BetCity? Klik dan op deze link en claim je €50 FREE BET! (Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+)

Etappe 4 Duinkerken-Calais (171,5 km)

Na drie etappes op Deense bodem, is de Tour weer terug waar het hoort. De sprinters waren afgelopen weekend aan de beurt, na de rustdag van maandag zijn vandaag de zogeheten punchers aan zet.

De Nederlandse wielerliefhebbers konden zich geen betere start van de Ronde van Frankrijk wensen. Fabio Jakobsen zegevierde in Nyborg (etappe 2) en Dylan Groenewegen deed hetzelfde in Sønderborg (etappe 3). Voor beide sprinters was dit een zeer emotionele overwinning; Jakobsen belandde twee jaar geleden in coma na een val door schuld van Groenewegen.

In etappe vier, waarin het peloton van Duinkerken naar Calais trekt, komen we zes colletjes van de vierde categorie tegen. De grote vraag is of de sprinters dit heuvelachtige parcours heelhuids doorkomen. Bovendien ligt het laatste klimmetje op 11 km van de finish en direct aan zee. De kans op waaiervorming is daardoor groot.

De grote favoriet voor de dagzege is wederom de Belgische krachtpatser Wout van Aert.
Bet Experts richt zijn pijlen op het pikante onderlinge duel tussen Fabio Jakobsen en Dylan Groenewegen. Eerstgenoemde heeft door het parcours wat in zijn voordeel zou moeten zijn, de favorietenrol.

Telegram
WhatsApp
Facebook
Twitter

Recente artikelen: