info@bet-experts.nl

De sportzomer bij Bet Experts: Etappe der avonturiers finisht met klein verschil

De sportzomer bij Bet Experts: Etappe der avonturiers finisht met klein verschil

Nog geen account bij BetCity? Klik dan op deze link en claim je €50 FREE BET! (Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+)

Etappe 16: Carcassonne-Foix (178,5 km)

De Tour de France is inmiddels aangekomen bij de etappe nummer 16. Eentje die de renners van Carcassonne naar Foix leidt. Het is bij uitstek een etappe voor de avonturiers met klimmersbenen.
Met Jonas Vingegaard nog altijd in het geel begint het peloton vandaag aan de derde en laatste tourweek. De verwachting is dat de jonge Deen en zijn concurrenten voor de eindzege, deze etappe niet serieus op de proef gesteld gaan worden. Daarvoor zijn de klimmetjes onderweg niet zwaar genoeg.

Na de openingsfase met o.a. een colletje van de vierde en derde categorie, maken we ons na een rustig tussenstuk op voor een mooie slotfase. Hierin moeten de Port de Lers en de Mur de Péguère (beide eerste categorie) bedwongen worden. Daarna volgt een lange afdaling richting finishplaats Foix. Avonturiers als Michael Woods, Dylan Teuns en Bauke Mollema zullen deze dag ongetwijfeld rood omcirkeld in hun agenda hebben staan.

Bet Experts verwacht, net als de eerdere winnaars in Foix uit het verleden, de dagwinnaar afkomstig zal zijn uit een vlucht. Groot zal het verschil aan de meet echter niet zijn. De coureurs zullen elkaar tot aan het eind namelijk hard nodig hebben.

Telegram
WhatsApp
Facebook
Twitter

Recente artikelen: