info@bet-experts.nl

De sportzomer bij Bet Experts: Eerste overwinning voor de Oranje Leeuwinnen

De sportzomer bij Bet Experts: Eerste overwinning voor de Oranje Leeuwinnen

Vandaag om 21.00 trappen de Nederlandse voetbalvrouwen af voor hun tweede groepsduel. Portugal is in het Engels Leigh de tegenstander. Beide ploegen zijn het EK gestart met een gelijkspel.

Voor de Oranje Leeuwinnen verloopt het toernooi (en de aanloop ervan) heel rommelig. Het kreeg in de voorbereiding een pak slaag van Engeland (5-1),  Jackie Groenen en Vivianne Miedema werden geveld door Corona en keepster Sari van Veenendaal heeft het toernooi met een schouderblessure moeten verlaten. Tegenover deze tegenvallers stond het verdienstelijke gelijkspel (1-1) tegen Zweden in de openingswedstrijd afgelopen zaterdag. Een opsteker voor de vrouwen van bondscoach Mark Parsons.

De Portugese vrouwen, die Rusland op dit Europees kampioenschap vervangen, pakten een punt tegen Zwitserland (2-2). Heel knap, want bij rust stonden de Zuid-Europeaansen met 2-0 achter.

Het verleden wijst uit dat Nederland de grote favoriet is deze wedstrijd. De twee eerdere onderlinge confrontaties eindigden in een zege voor Oranje: 7-0 en 4-3. Bovendien is het de huidige nummer 4 tegen de nummer 30 van de wereldranglijst. Bet Experts gaat daarom voor drie punten en twee goals voor de Nederlandse vrouwen!   

   

Telegram
WhatsApp
Facebook
Twitter

Recente artikelen: