info@bet-experts.nl

Salah&lewandowski
Salah&lewandowski

DE MOEITE WAARD! 4 keer je inzet voor twee doelpunten?!

DE MOEITE WAARD! 4 keer je inzet voor twee doelpunten?!

Na een mooie Champions League dag gister staan er vandaag ook weer twee prachtige affiches klaar op het wedstrijdprogramma. Internazionale neemt het op tegen de red’s uit Liverpool en Red Bull Salzburg neemt het op tegen grootmacht Bayern München, de absolute titelfavoriet.

Topscorers

Eigenlijk hoeft er weinig uitgelegd te worden wat de gedachte achter deze bet is, maar we zullen je toch wat informatie meegeven. Een combinatie van twee doelpunten van topscorers Mohammed Salah en Lewandowski gecombineerd geeft 4 keer je inzet.

Lewandowski

Lewandowksi scoorde in 5 van de 6 groepswedstrijden en staat momenteel op 9 treffers in de Champions League. Natuurlijk neemt Lewandowski ook de strafschoppen bij Bayern München wat de odd nog interessanter maakt, zijn bijnaam is niet voor niets LewanGOALSKI onder zijn ploeggenoten en over de hele wereld. Voor één doelpuntje van de beste man ontvang je vanavond al 1.44 keer je inzet bij BetCity.nl!

Mohammed Salah

De Egyptenaar bij Liverpool is ook een geweldenaar. Mohammed Salah neemt het met zijn Liverpool vanavond op in Italië tegen Internazionale. De topscorer van de Premier League en 7 treffers in het miljoenenbal is een doelpunt van Mohammed Salah een 1+1=2tje. Daarnaast neemt Salah ook de strafschoppen bij Liverpool, wat natuurlijk altijd mooi meegenomen is. Voor een doelpunt van de beste man vanavond krijg je 2.4 keer je inzet bij BetCity.nl

Boosted Odd

Normaal zou de odd voor deze twee doelpuntenmakers op 3.28 liggen, BetCity gunt ons tijdens deze prachtige woensdag avond die de week doormidden breekt met een boosted odd van 22%. Vanavond krijg je dus niet 3.28 keer je inzet, maar maar liefst VIER keer je inzet terug! Speel een lagere stake mocht je deze meespelen, het is zeker de moeite waard!

Heb je nog geen account bij BetCity.nl? Registreer je dan via DEZE LINK!

Druk op de onderstaande bet om meteen mee te spelen!

Telegram
WhatsApp
Facebook
Twitter

Recente artikelen: