info@bet-experts.nl

COMBINATIE VAN DE ZONDAG, met bijna 5 keer je inzet voor vier tips!

COMBINATIE VAN DE ZONDAG, met bijna 5 keer je inzet voor vier tips!

Nog geen account bij BetCity? Klik dan op deze link en claim je €50 FREE BET! (18+ speel bewust)

St Gallen vs Lugano – Beide Teams zullen scoren

St Gallen zal zondagmiddag tegen Lugano proberen om in de race te blijven voor Europese kwalificatie.

De ploeg van Peter Zeidler staat zes punten achter op nummer drie Young Boys na de 3-2 nederlaag in Luzern op maandag, terwijl de bezoekers hun laatste twee competitiewedstrijden hebben verloren.

De bezoekers hebben de laatste twee competitiewedstrijden verloren. Doelpunten zijn meestal aan de orde wanneer de gastheren in actie komen en dit weekend kan er weer een leuke ontmoeting op het programma staan.

Beide teams scoren dit seizoen al in 11 van de 15 thuiswedstrijden van St. Gallen en dat is ook nu weer de inzet in het Kybunpark.

Liverpool scoort meer dan 1.5 doelpunten

Liverpool hervat hun zoektocht naar Premier League glorie wanneer ze zondag op Anfield hun Merseyside rivalen Everton ontmoeten.

De ploeg van Jurgen Klopp heeft Manchester United dinsdag met 4-0 verslagen, terwijl de ploeg van Frank Lampard op het nippertje met 1-1 gelijkspeelde tegen Leicester.

Dat punt zou cruciaal kunnen blijken in de poging van de Blues om de nederlaag te verslaan, maar het zal eerlijk zijn om te zeggen dat er een enorme stap in klasse zal zijn hier.

The Reds hebben dit seizoen in 13 van hun 16 Premier League thuiswedstrijden twee of meer doelpunten gemaakt en ze lijken een goede keuze om er twee te maken tegen de reiszieke Toffees.

Bodø/Glimt scoort meer dan 1.5 doelpunten

Bodø/Glimt zal er naar streven om er drie overwinningen op rij van te maken in de Eliteserien wanneer ze zondagavond Viking bezoeken.

De ploeg van Kjetil Knutsen opende hun titelverdediging met een 2-2 gelijkspel bij Rosenborg voordat ze overwinningen boekten op respectievelijk Sandefjord en Valerenga.

Viking, ondertussen, begon het nieuwe seizoen met een paar overwinningen voordat ze de laatste keer met 2-1 verloren bij Odd en ze zouden een soortgelijk lot kunnen ondergaan als de kampioenen op bezoek komen.

Bodo heeft tweemaal gescoord in elk van hun drie competitiewedstrijden tot nu toe en ze beschikken over de aanvallende behendigheid die nodig is om nog een doelpunt te maken in de SR-Bank Arena.

Lazio vs AC Milan – Meer dan 1.5 doelpunten

Lazio zal proberen hun ongeslagen reeks in de Serie A te verlengen tot vier wedstrijden wanneer ze zondagavond koploper AC Milan verwelkomen in het Stadio Olimpico.

Maurizio Sarri’s ploeg zag hun hoop op Champions League kwalificatie een deuk oplopen in het 1-1 gelijkspel met Torino, terwijl Milan hun titelaspiraties hervatte met een 2-0 overwinning op Genoa.

Beide ploegen hebben de vlag gehesen voor doelpuntenmakers deze periode en de twee kunnen hun rol spelen in een vermakelijke wedstrijd in de Eeuwige Stad.

Meer dan 2.5 doelpunten heeft dit seizoen al meer dan 25 van de 33 competitiewedstrijden van de gastheren opgeleverd en het lijkt de moeite waard om dit spel zondag weer op te pakken.

Telegram
WhatsApp
Facebook
Twitter

Recente artikelen: