info@bet-experts.nl

COMBINATIE VAN DE DAG, 3 keer je inzet op maandag!

COMBINATIE VAN DE DAG, 3 keer je inzet op maandag!

Nog geen account bij BetCity? Klik dan op deze link en claim je €50 FREE BET! (18+ speel bewust)

Notts County – Dover Athletic

Notts County zal een volgende stap willen zetten in de richting van de play-offs van de Nations League wanneer ze maandag Dover ontvangen.

De jongens van Ian Burchnall hebben in deze wedstrijd vier punten voorsprong op de Chasers, met de reeds gedegradeerde bezoekers onderaan de ranglijst.

De twee teams troffen elkaar vorige week in de competitie toen de Magpies gemakkelijk met 3-0 wonnen, en een soortgelijk verhaal zou opnieuw kunnen gebeuren.

De gastheren, die twee of meer doelpunten hebben gescoord in drie van hun laatste vier competitiewedstrijden, zouden dit voorbeeld moeten volgen wanneer ze worden geconfronteerd met de zwakste verdediging in de competitie.

RB Leipzig scoort meer dan 1.5 doelpunten

RB Leipzig hoopt maandagavond vijf overwinningen op rij veilig te stellen tegen Borussia Mönchengladbach.

Red Bull heeft een sterke tweede seizoenshelft achter de rug en gaat richting Champions League-kwalificatie, waar Gladbach ver onder de maat presteert dit seizoen.

Met weinig te spelen voor het team van Adi Hütter, is het misschien moeilijk om bezoekers weg te houden. Van de 34 competitieduels dit seizoen zijn er tot nu toe slechts vijf succesvol geweest.

Leipzig scoorde 18 goals in hun laatste vijf wedstrijden en de ploeg van Domenico Tedesco zou dit vanavond weer kunnen doen.

Knattspyrnufelagio Fram – ÍA Akranes

Speelronde drie gaat van start in Ijsland op maandag 2 mei en ÍA Akranes is opzoek hun goede competitie start te verbeteren. Met vier punten uit twee wedstrijden zijn ze goed begonnen aan het seizoen.

De thuisploeg uit Reykjavik is het seizoen een stuk slechter begonnen, zij verloren hun eerste twee wedstrijden van FH Hafnarfjordur met 4-2 en met 4-1 van KR Reykjavik.

De twee ploegen ontmoette elkaar 12 keer eerder, 8 keer won Akranes en 4 keer wist de ploeg uit Reykjavik te winnen. Akranes won de laatste 6 duels waarvan 4 zonder tegendoelpunten.

Deze factoren bij elkaar opgeteld verwacht ik dat Akranes vandaag niet verliest.

Telegram
WhatsApp
Facebook
Twitter

Recente artikelen: