info@bet-experts.nl

COMBINATIE VAN DE DAG, met vandaag Turkije, Nederland en Portugal!

COMBINATIE VAN DE DAG, met vandaag Turkije, Nederland en Portugal!

Nog geen account bij BetCity? Klik dan op deze link en claim je €50 FREE BET! (18+ speel bewust)

Beşiktaş vs Kasımpaşa – beide teams scoren

Besiktas heeft drie punten nodig om een plekje in de ranglijst te stijgen.

Besiktas’ laatste 0-0 gelijkspel bij Giresunspor betekende dat de Blackhawks slechts één van hun laatste 14 wedstrijden hebben verloren, terwijl de bezoekers vijf van hun laatste zes competitiewedstrijden hebben gewonnen.

De bezoekers scoorden in 18 van hun laatste 19 wedstrijden en 8 in hun laatste 9, wat problemen zou kunnen veroorzaken voor de verdediging van Besiktas, die 6 van de laatste 7 een doelpunt incasseerde.

Sivasspor vs Alanyaspor – Meer dan 1.5 doelpunten

Alanyaspor zal proberen hun hoop op Europees voetbal volgend seizoen levend te houden wanneer ze het opnemen tegen Sivasspor in het Sivas Stadium.

De gastheren speelden vorige week 1-1 bij Hatayspor, wat betekent dat ze slechts drie van hun laatste 13 competitieduels (W3-D4-L6) wonnen, terwijl de bezoekers hun laatste twee verloren en 7 goals incasseerden.

De ploeg van Francesco Farioli staat derde in de competitie en heeft 17 doelpunten gemaakt in hun laatste 18 wedstrijden.

De gastheren van Riza Salimbay hebben gescoord in 13 van hun laatste 15 thuiswedstrijden, terwijl Alanyaspor dit seizoen slechts vier van hun uitwedstrijden de nul heeft gehouden.

Jong PSV vs MVV – Meer dan 2,5 doelpunten

Jong PSV ontvangt op De Herdgang de ploeg op plek 19 MVV, wat een interessante wedstrijd moet worden.

De ploeg van Ruud van Nistelrooy versloeg derdeklasser Eindhoven met 1-3 en speelde vervolgens met 2-2 gelijk tegen ADO Den Haag. MVV’s 1-1 gelijkspel betekent dat ze slechts twee van hun laatste vijf wedstrijden hebben verloren.

PSV scoorde in zeven van hun laatste acht thuiswedstrijden. Ze hebben in zes van die wedstrijden meerdere keren gescoord en zouden dit graag uitbreiden naar het team met het op een na slechtste verdedigende record in de Premier League.

Aangezien de gastheren dit seizoen in 30/35 competitiewedstrijden een doelpunt tegen kregen en de bezoekers scoorden in negen van hun laatste 10 wedstrijden, is de kans groot dat ze beide op het scorebord zullen komen.

Sporting CP scoort meer dan 1.5 doelpunten

Sporting CP zal proberen als tweede te eindigen wanneer ze naar Porto reizen om Boavista te ontmoeten in het Estádio do Bessa.

Sporting zal proberen te herstellen van opeenvolgende nederlagen tegen rivalen Porto en Benfica in de competitie en beker, terwijl Boavista onlangs hun twee overwinningen afsloot met een 4-0-nederlaag tegen Maritimo.

De ploeg van Ruben Amorim scoorde 15 van hun uitwedstrijden en scoorde twee of meer doelpunten in 11 van hun laatste 12 wedstrijden.

Telegram
WhatsApp
Facebook
Twitter

Recente artikelen: