info@bet-experts.nl

COMBINATIE VAN DE DAG, een mooi rijtje van drie!

COMBINATIE VAN DE DAG, een mooi rijtje van drie!

Nog geen account bij BetCity? Klik dan op deze link en claim je €50 FREE BET! (18+ speel bewust)

Tottenham Hotspur v Leicester City – meer dan 2,5 doelpunten

Tottenham zal proberen hun rivalen Arsenal in te halen wanneer ze Leicester City ontvangen in het Tottenham Hotspur Stadium, in ieder geval tijdelijk in de top vier.

Tottenham zal proberen weer te winnen na het verliezen van de laatste twee wedstrijden tegen Brighton en gelijkspel met Brentford.

De Lilywhites hebben vijf van hun laatste zes thuiswedstrijden tegen gekregen en met de Foxes 26/32 in de competitie dit seizoen, zullen ze waarschijnlijk hun rol spelen in een wedstrijd waarvoor minstens drie doelpunten nodig zijn.

Luzern vs Lausanne – Beide teams zullen scoren

De onderste twee teams in de Zwitserse Premier League nemen het op in Luzern, waar de als negende geplaatste Luzern het als laatste geplaatste Sporting Lausanne zal opnemen.

Beide teams zagen voor het laatst hun ongeslagen streak van drie wedstrijden. De gastheren verloren met 3-0 van Basel, terwijl de bezoekers van Alain Casanova met 3-1 verloren van de Grasshoppers.

De bezoekers scoorden 14 goals in hun laatste zes competitieduels. Ze zullen proberen door de verdediging van Luzern te breken, die het hele seizoen maar 3 keer op nul heeft gestaan.

De verdediging van Luzern heeft dit seizoen slechts drie keer de nul gehouden. Beide teams hebben goede kansen om te scoren, aangezien de ploeg van Mario Flick dit seizoen in 25/31 competitiewedstrijden heeft gescoord.

Feyenoord scoort meer dan 2+

Feyenoord, dat de derde plaats wil verstevigen, neemt het in het Fortuna Sitard Stadion op tegen het door degradatie bedreigde Fortuna Sitard.

Feyenoord won acht van hun laatste 11 wedstrijden in de Eredivisie, waaronder de laatste drie, terwijl Siors Ultee tweemaal won van Sparta Rotterdam en Forward Eagles.

Alleen Cambuur (63) kreeg meer goals tegen in de Eredivisie dan Fortuna, en dat aantal zal waarschijnlijk toenemen tegen de derde meest productieve aanval in de Eredivisie.

De uitploeg van Arne Slot scoorde dit seizoen in 27/30 wedstrijden en scoorde meerdere keren in 20 daarvan. De kans is groot dat ze nog een punt scoren terwijl de verdediging van Fortuna lekt.

Telegram
WhatsApp
Facebook
Twitter

Recente artikelen: