info@bet-experts.nl

COMBINATIE VAN DE DAG, 5 keer je inzet voor een mooi rijtje van vier!

COMBINATIE VAN DE DAG, 5 keer je inzet voor een mooi rijtje van vier!

Nog geen account bij BetCity? Klik dan op deze link en claim je €50 FREE BET! (18+ speel bewust)

Lille vs Monaco – Beide teams zullen scoren

Monaco zal proberen om hun Champions League-kwalificatie voort te zetten wanneer ze vrijdagavond in de Ligue 1 tegenover Lille staan.

De ploeg van Philippe Clement heeft het meeste gescoord in hun laatste zeven competitiewedstrijden, terwijl de gastheren naar de middenmoot gaan.

Lille heeft drie van hun laatste vier wedstrijden in de Franse topklasse verloren, maar ze kunnen het opnieuw opnemen tegen Monaco, dat slechts drie keer de nul hield in 17 uitwedstrijden.

Beide teams scoorden in vier van de laatste zes competitiewedstrijden van de bezoekers, elk in het Pierre Morroy Stadium.

Shamrock Rovers scoort 2+

Shamrock Rovers zal opnieuw de Ierse Premier League winnen als ze vrijdagavond de Finse Harpers ontvangen.

De jongens van Stephen Bradley speelden afgelopen weekend 1-1 gelijk bij Sligo Rovers en staan ​​tweede op de ranglijst, drie punten achter koploper Derry City.

Maar de wedstrijd tegen de Finse Harpers is misschien precies wat ze nodig hebben om ze weer op het goede spoor te krijgen.

De als negende geplaatste bezoekers hebben tot nu toe meer dan twee doelpunten gemaakt in vier van hun zes uitwedstrijden en zouden vrijdagavond nog een doelpunt kunnen incasseren in Dublin.

Juventus draw no bet

Juventus heeft vorige week met de overwinning op Venezia ze laatste Champions League definitief veilig weten te stellen, maar ze jagen altijd nog op de derde plek in de Serie A.

Juventus won 7 van de laatste 10 wedstrijden in alle competities. Genoa heeft het op één na slechtste thuis record in de competitie, ze wisten maar 2 keer te winnen in 17 thuis wedstrijden.

Naast dat Juventus zich in een veel betere vorm bevind en ze de winst nodig hebben om over Napoli heen te gaan, zijn ook de onderlinge ontmoetingen in het voordeel van Juventus.

Juventus won de laatste 6 wedstrijden van Genoa, de ploegen speelde 20 keer eerder tegen elkaar, 15 keer won Juventus, 2 keer werd het gelijk en 3 keer won Genoa.

FC Helsingor – FC Fredericia meer dan 2.5 doelpunten

Helsingor zit in een absolute crisis, laten we maar zeggen dat de maand April niet hun maand is, ze verloren 5 wedstrijden op een rij in April, van Horsens, Nykobing, Fredericia, Hvidovre en Lyngby.

Fredericia aan de andere kant presteer op het moment erg goed, ze verloren maar 2 van hun laatste 10 wedstrijden.

Helsingor zag in 6 van de laatste 7 wedstrijden meer dan 2.5 doelpunten. Fredericia is een doelpunten machine in de 1st divisie in Denemarken, zij zagen meer dan 2.5 doelpunten in 7 van de laatste 8 wedstrijden en beide teams scoren in 5 van de laatste 7 wedstrijden.

De ploegen stonden 16 keer eerder tegenover elkaar, 7 keer won Helsingor, 3 keer werd het gelijk en 6 keer wist Fredericia te winnen. De laatste 4 ontmoetingen eindigde in meer dan 2.5 doelpunten.

Telegram
WhatsApp
Facebook
Twitter

Recente artikelen: