info@bet-experts.nl

COMBINATIE VAN DE DAG, 4 “zekerheidjes”!

COMBINATIE VAN DE DAG, 4 “zekerheidjes”!

Nog geen account bij BetCity? Klik dan op deze link en claim je €50 FREE BET! (18+ speel bewust)

Rapid Wien scoort meer dan 1.5 doelpunten

Rapid Vienna zal proberen hun plaats op de derde plaats te versterken wanneer ze het Oostenrijkse Klagenfurt ontvangen in de Allianz Arena.

De gastheren van Ferdinand Feldhof hebben slechts drie van hun laatste 14 Bundesliga-wedstrijden verloren, twee tegen kampioen RB Salzburg en de andere tegen als tweede geplaatste Graz Storm.

De uitploeg van Peter Packot verloor thuis met 2-3 van Wolfsberg, wat betekent dat Klagenforster vijf van hun laatste zeven Bundesliga-wedstrijden heeft verloren en 19 doelpunten tegen kreeg.

Alleen Wattens (53) en Reed (51) hebben meer goals tegen gekregen dan de Oostenrijker Klagenfurt (50) en ik kijk ernaar uit om de gastheren hier minstens twee keer te zien scoren, zoals ze vorige maand deden met beide teams in twee wedstrijden. .

Graz Storm vs RB Sazlzburg – meer dan 2,5 doelpunten

De top twee van de Oostenrijkse Bundesliga ontmoeten elkaar in de Merkul Arena, wanneer de als tweede geplaatste Graz Storm gastheer is van Red Bull Salzburg.

De Graz Storm won vier van hun laatste vijf wedstrijden en versloeg medio maart hun aanstaande rivalen met 1-0, hun enige competitienederlaag (W7-D6-L1) in hun laatste 13 wedstrijden.

Salzburg is de laatste maanden in tranen. Uit Mathias Jasir won 11 van de laatste 12 wedstrijden, speelde er 1 gelijk en scoorde 35 goals.

De twee teams hebben dit seizoen 125 doelpunten gemaakt in 52/56 wedstrijden in de Oostenrijkse Bundesliga en de kans is groot dat we hier minstens drie doelpunten zullen zien.

Inter scoort meer dan 1.5 doelpunten

Inter zal proberen rivalen Milan in te halen naar de top van de Serie A wanneer ze het opnemen tegen Bologna in het Renato Dallara-stadion.

De ploeg van Simone Inzaghi verzekerde zich niet alleen van een plaats in de Coppa Italia-finale, maar versloeg ook Roma met 3-1 en bezegelde daarmee hun vierde opeenvolgende Serie A-overwinning.

Bologna is ongeslagen in de afgelopen vier wedstrijden, waaronder gelijkspel met Milaan en Juventus, maar de Rossoneri hebben slechts drie van hun laatste 18 Serie A-wedstrijden gewonnen.

Inter heeft dit seizoen de backline gevonden in 30/33 ontmoetingen in de Serie A en is de topscorer van de competitie met 71 goals. Ik verwacht dat bezoekers in goede vorm in Emilia-Romagna minstens twee keer scoren.

Liverpool scoort meer dan 1.5 doelpunten

Liverpool zal strijden om een ​​voorsprong in de eerste ronde in de halve finale van de Champions League volgende week tegen Villarreal op Anfield in Spanje.

The Reds boekten zes overwinningen en zes nederlagen in de groepsfase voordat ze Inter en Benfica uitschakelden, terwijl Villarreal Juventus en Bayern München onverwachts uitschakelde om de halve finales te bereiken.

Liverpool was de afgelopen weken op zijn best in de Premier League. Ze hebben 12 van hun laatste 13 Premier League-wedstrijden gewonnen, waaronder een gelijkspel, slechts één punt minder dan Pep Guardiola.

De ploeg van Jurgen Klopp heeft dit seizoen meerdere doelpunten gemaakt in 27/33 Premier League-wedstrijden en het lijkt erop dat ze er minstens twee zullen scoren tegen de ploeg van Unai Emery.

Telegram
WhatsApp
Facebook
Twitter

Recente artikelen: