info@bet-experts.nl

COMBINATIE VAN DE DAG, 4 keer je inzet voor drie picks!

COMBINATIE VAN DE DAG, 4 keer je inzet voor drie picks!

Nog geen account bij BetCity? Klik dan op deze link en claim je €50 FREE BET! (18+ speel bewust)

Lillestrom scoort 2+

Lillestrøm hoopt zijn positie aan de top van de Eliteserien te behouden wanneer ze donderdagavond Aalesund ontvangen.

De ploeg van Geir Bakke begon goed door drie van hun eerste vier wedstrijden van het seizoen te winnen en gelijk te trekken, waarmee ze de weg vrijmaakten voor hun eerste wedstrijd in de Noorse topklasse.

Aalesund heeft een gemengde start gehad met twee overwinningen en één verlies, maar dit wordt waarschijnlijk de zwaarste test tot nu toe.

De gastheren hebben tot nu toe twee doelpunten gescoord in drie competitiewedstrijden en zullen waarschijnlijk het voorbeeld volgen van de bezoekers die sinds hun eerste wedstrijd geen nul hebben gescoord.

RB Leipzig scoort 2+

RB Leipzig en de Rangers spelen donderdagavond in de Red Bull Arena terwijl het paar een nieuwe stap voorwaarts wil maken in de Europa League-finale.

De ploeg van Domenico Tedesco schakelde Atalanta in de laatste ronde uit, terwijl de Light Blues zich langs Braga drongen om een ​​plaats in de halve finale veilig te stellen.

De ploeg van Giovanni van Bronckhorst kreeg twee goals tegen in twee van hun laatste drie uitwedstrijden op het continent en kan donderdagavond een soortgelijk lot ondergaan.

West Ham vs Eintracht Frankfurt – beide teams scoren

West Ham zet donderdagavond hun continentale avontuur voort in de eerste ronde van de halve finale van de Europa League met Eintracht uit Frankfurt.

De Hammers deden in de laatste ronde een kort karweitje tegen Lyon, terwijl de Duitser in Camp Nou knap Barcelona uitschakelde.

Beide clubs staan ​​bekend om hun vooruitstrevende stijl, wat moet leiden tot een interessante ontmoeting tussen de twee in de Britse hoofdstad.

BTTS is de winnende weddenschap in negen van de 10 Europa League-wedstrijden van Frankfurt dit seizoen, ook vanavond verwacht ik weer een leuke open wedstrijd.

Telegram
WhatsApp
Facebook
Twitter

Recente artikelen: