info@bet-experts.nl

COMBINATIE VAN DE DAG, 4 keer je inzet met de 3 beste picks!

COMBINATIE VAN DE DAG, 4 keer je inzet met de 3 beste picks!

Nog geen account bij BetCity? Klik dan op deze link en claim je €50 FREE BET! (18+ speel bewust)

Union Berlin scoort 2+

Union Berlin zal proberen hun kansen op kwalificatie voor de Champions League van volgend seizoen te behouden met de reeds gedegradeerde Greuther Furth in het Ander Alten Furstrej.

Na de 2-1 nederlaag van RB Leipzig in de halve finale van de Duitse beker, revancheerde de ploeg van Urs Fischer door twee doelpunten te maken in de slotfase en met 1-2 te winnen in de Red Bull Arena, die ze voor de vierde keer op rij wonnen in de Bundesliga.

Ondanks een vroege voorsprong werd de degradatie van Groot Felt de vorige keer bevestigd, toen ze met 1-4 werden verslagen door Bundesliga derde ster Bayer Leverkusen.

De ploeg van Stefan Leitl is nog steeds puntloos in de Bundesliga, met 46 goals tegen. De gastheren waren te sterk en scoorden cruciale drie punten, met minstens twee doelpunten in het proces.

Dunfermline Athletic scoort 2+

Dunfermline weet dat ze alle drie de punten nodig hebben als ze een kans willen hebben om zich niet te kwalificeren voor de degradatie-play-off-plek. In Eastside Park ontvangen ze het reeds gedegradeerde Queen of the South.

Dunfermline verloor hun laatste wedstrijd met 1-0 van Partick Thistle, maar de ploeg van John Hughes is momenteel ongeslagen in de laatste zeven thuiswedstrijden en won de laatste drie.

De degradatie van de Queens werd vorige keer bevestigd toen ze thuis een late gelijkmaker toestonden tegen degradatierivaal Ayr United.

De Doonhamers hebben hun laatste vier uitwedstrijden verloren en gezien het feit dat ze 34 doelpunten hebben incasseren in 17 uitwedstrijden, verwacht ik vanavond twee doelpunten van de thuis ploeg.

Genk vs Mechelen – Meer dan 2,5 doelpunten

De tweede en derde plaats in de play-offgroep van de Belgische competitie ontmoeten elkaar in de Luminus Arena, waarbij Genk het opneemt tegen Mechelen.

Genk won voor het laatst hun derde wedstrijd op een rij toen ze Gent thuis versloegen, terwijl Mechelen van Charleroi won, wat betekent dat ze nu slechts twee van hun laatste 12 wedstrijden hebben verloren.

De ploeg van Bernd Storck scoorde dit seizoen 39 goals (de op één na hoogste score) in hun thuiswedstrijd 15/17.

De uitploeg van Wouter Vrancken scoorde dit seizoen in 28/35 wedstrijden, waarvan 11 van de laatste 12, en ze zullen waarschijnlijk hun rol spelen in een wedstrijd met minstens drie doelpunten.

Telegram
WhatsApp
Facebook
Twitter

Recente artikelen: