info@bet-experts.nl

COMBI VAN DE DAG, Scandinavië als hoofdleverancier!

COMBI VAN DE DAG, Scandinavië als hoofdleverancier!

Nog geen account bij BetCity? Klik dan op deze link en claim je €50 FREE BET! (18+ speel bewust)

Bodø/Glimt scoort meer dan 2+

Bodø/Glimt zal maandagavond opnieuw proberen te winnen in de Klassieker tegen Tromsø.

De ploeg van Kjetil Knutsen kende een slechte start van de regerend kampioen en won slechts twee van hun eerste vijf wedstrijden van het seizoen.

Een nederlaag van drie wedstrijden thuis tegen Tromso is misschien precies wat ze nodig hebben om weer op het goede spoor te komen.

Viking wint HT/FT

Viking zal proberen hem aan de top van de Eliteserien te houden als ze Jerv maandagavond uitnodigen.

De ploeg van Bjarte Lunde Aarsheim speelde de vorige keer een doelpuntloos gelijkspel met Strømsgodset en staat te popelen om weer op het goede spoor te komen met de Grimstad-gasten.

De pas gepromoveerde Jeff kende een solide start van het seizoen met zeven punten in vijf wedstrijden, maar nu moeten ze de zware reis naar de SR-Bank Arena maken.

De koplopers hebben minimaal twee doelpunten gemaakt in drie van hun laatste vier competitiewedstrijden en het lijkt erop dat ze er nog een zullen scoren tegen de kant van Arne Sangster.

Sampdoria vs Fiorentina – Beide teams zullen scoren

In deze fase van het seizoen ontmoeten twee teams met heel verschillende prioriteiten elkaar maandagavond in het Marassi-stadion, wanneer Sampdoria het opneemt tegen Fiorentina.

De ploeg van Marco Giampaolo staat slechts vier punten boven de degradatiestreep, met I Viola halverwege de top vijf.

Geen van beide verdedigingen is onkwetsbaar en beide teams hebben offensieve capaciteiten, dus dit zou moeten leiden tot een interessant spel tussen de twee partijen, en ze hebben nog genoeg te spelen.

Beide teams wonnen de heenwedstrijd en beide teams zullen opnieuw scoren in Ligurië.

Telegram
WhatsApp
Facebook
Twitter

Recente artikelen: