info@bet-experts.nl

BTTS DUBBEL, met vandaag Turkije en Italië!

BTTS DUBBEL, met vandaag Turkije en Italië!

Nog geen account bij BetCity? Klik dan op deze link en claim je €50 FREE BET! (18+ speel bewust)

Beşiktaş vs Konyaspor

Süper Lig
Zaterdag 21 mei, 18:00

Konyaspor reist af naar Vodafone Park om het op te nemen tegen Beşiktaş, dat zich al heeft gekwalificeerd voor Europees voetbal voor volgend seizoen. De bezoekers staan derde, drie punten achter Fenerbahçe, terwijl de gastheren zevende staan en zich niet meer kunnen kwalificeren voor Europees voetbal.

Beşiktaş won de vorige wedstrijd met 0-2 van het reeds gedegradeerde Göztepe, waardoor het de eerste twee thuisoverwinningen op rij boekte. De gastheren van Valérien Ismael hebben nu slechts twee van hun laatste 18 wedstrijden in de Turkse Süper Lig verloren, maar negen van die wedstrijden in die reeks zijn geëindigd in een gelijkspel (W7-D9-L2). Beşiktaş heeft dit seizoen in 15/18 van hun thuiswedstrijden de achterlijn gevonden, 31 keer. Na vier keer de nul te hebben gehouden in hun eerste vier wedstrijden van het seizoen, hebben The Black Eagles er sindsdien nog maar zes op hun naam staan in hun laatste 33 competitiewedstrijden, waarbij ze in elk van hun laatste vijf thuiswedstrijden een tegengoal kregen.

Na twee nederlagen op rij heeft Konyaspor de laatste keer weer gewonnen, toen ze Hatayspor thuis met 3-1 versloegen. De bezoekers van Ilhan Palut hebben slechts één gelijkspel behaald in hun laatste 22 Turkse Süper Lig wedstrijden. Ze wonnen er 13 en verloren de andere 8. Konyaspor heeft dit seizoen in 33/37 van hun competitiewedstrijden het net gevonden, waaronder in elk van hun laatste 17, en is de vierde topscorer van de competitie met 65 doelpunten. De Anatolische Adelaar heeft slechts vier van hun 13 doelpunten buitenshuis weten te houden dit seizoen, en kreeg iets minder dan twee keer zoveel tegendoelpunten te verwerken op hun reizen (15 thuis, 29 uit).

Lazio vs Hellas Verona

Serie A
Zaterdag 21 mei, 20:45

Na de overwinning van Roma op Torino heeft Lazio nog een punt nodig om vijfde te worden, boven hun stadsrivalen. Ze ontvangen Hellas Verona, dat negende staat en hoopt op een plaats in de bovenste helft.

Lazio kwam de vorige keer van twee doelpunten achter, om een 2-2 gelijkspel tegen Juventus te bewerkstelligen. Na de 3-0 nederlaag tegen hun bittere rivalen Roma in maart, heeft de ploeg van Maurizio Sarri vier van hun laatste zeven overwinningen geboekt, met als enige nederlaag een nederlaag in de slotfase tegen koploper Milan. Lazio heeft in 16/18 wedstrijden in het Olimpico het net gevonden en 39 keer gescoord. Alleen de Scudetto-winnaar van vorig jaar, Inter, scoorde meer (45). De Biancocelesti hebben dit seizoen slechts negen shut-outs in de Serie A genoteerd en kregen 55 tegendoelpunten, meer dan een van de acht beste ploegen.

Hellas verloor de vorige keer voor de tweede opeenvolgende keer, toen oud-trainer Ivan Jurić zijn Torino-ploeg met 0-1 zag winnen op het Bentegodi. De ploeg van Igor Tudor heeft echter slechts één van hun laatste zes uitwedstrijden verloren (tegen Inter) en won elk van hun laatste twee wedstrijden tegen zowel Cagliari als Atalanta. Hellas heeft dit seizoen in 31/37 van hun wedstrijden in de Serie A het net gevonden en 62 keer gescoord. De Gialloblu hebben dit seizoen slechts vier keer de nul gehouden in de competitie en zijn de enige ploeg in de Serie A die het hele seizoen nog geen nul hebben weten te houden in eigen huis.

Bet van de dag

Het als derde geplaatste Konyaspor zal hun ongelooflijke seizoen op een hoog niveau willen afsluiten, als ze afreizen naar de kampioen van vorig jaar, Beşiktaş. De bezoekers hebben in 33/37 van hun competitiewedstrijden dit seizoen gescoord, waaronder in elk van hun laatste 17 en ze zouden nog een keer moeten scoren tegen een Beşiktaş ploeg met slechts zes clean sheets in hun laatste 33 in de competitie. De Black Eagles hebben dit seizoen in eigen huis slechts drie keer niet gescoord en aangezien de bezoekers van Ilhan Palut dit seizoen thuis slechts vier keer hebben gescoord, zouden we beide op het scorebord moeten zien komen in Istanbul.
Lazio heeft nog maar een punt nodig om de vijfde plaats boven stadsrivaal Roma te behouden, maar krijgt het zwaar te verduren tegen het scorende Hellas Verona. De bezoekers van Igor Tudor hebben dit seizoen in 31/37 van hun Serie A wedstrijden gescoord en ik denk dat ze dat ook zullen doen tegen een Lazio ploeg met slechts één doelpunt in hun laatste acht wedstrijden. De Gialloblu hebben dit seizoen echter nog geen enkele nul tegen gekregen en aangezien de ploeg van Maurizio Sarri de tweede topscorer van de competitie is, denk ik dat we doelpunten zullen zien in het Olimpico, waar beide ploegen hun bijdrage zullen leveren.

Telegram
WhatsApp
Facebook
Twitter

Recente artikelen: