info@bet-experts.nl

BET VAN DE DAG, wederom een zekerheidje naar mijn mening!

BET VAN DE DAG, wederom een zekerheidje naar mijn mening!

Nog geen account bij BetCity? Klik dan op deze link en claim je €50 FREE BET! (18+ speel bewust)

Fredericia – Nykobing

Denemarken 1st Division ; 18:30, 13 mei 2022

De aftrap van deze wedstrijd is om 18:30 in het midden van Denemarken in de stad Fredericia. De club is opgericht in 1991 en speelt momenteel in de 1ste divisie waar zij momenteel op de 5de plek staan op de ranglijst en erop los scoren.

Fredericia zag meer dan 2.5 doelpunten in 8 van de 9 laatste wedstrijden, Nykobing zag meer dan 2.5 doelpunten in 7 van de laatste 8 wedstrijden. Ook beide teams scoren zijn deze twee teams niet vies van, Fredericia zag beide teams scoren in 6 van de laatste 8 wedstrijden en Nykobing zag beide teams scoren in 4 van de laatste 5 wedstrijden.

Ook de onderlinge duels tussen deze twee teams eindigen altijd in een doelpunten festijn. De teams stonden al 17 keer tegenover elkaar, Fredericia won 9 keer, het werd 5 keer gelijk en Nykobing ging 3 keer met de drie punten naar huis. Doelpunten zijn vaak zeker, 9 van de laatste 9 ontmoetingen eindigde in meer dan 2.5 doelpunten en in 6 van de laatste 7 ontmoetingen eindigde in beide teams scoren.

Fredericia bevind zich in een redelijk vorm, zij verloren 3 van hun laatste 10 wedstrijden, Nykobing heeft het een stuk lastiger, van hun laatste 10 wedstrijden wonnen ze er 3 en verloren er maar liefst 7.

Bayern Munchen II – Wacker Burghausen

Duitsland Regionalliga Bavaria ; 19:00, 13 mei 2022

Het tweede van Bayern Munchen is bijna net zo dominant in de Regionalliga Bavaria als het eerste in de Bundesliga, echter is er nog een ander team in deze competitie die het ook erg goed doet namelijk Bayreuth. Bayern II staat op de tweede plek maar is wel de topscorer in de competitie met maar liefst 110, ja honderdentien doelpunten in 36 wedstrijden!! Thuis is het tweede elftal uit de hoofdstad van Duitsland helemaal niet te stoppen, in 18 thuiswedstrijden wonnen zij er 14 en speelde er 4 gelijk. Met 58 doelpunten in deze 18 wedstrijden.

Bayern Munchen II zag in 7 van de laatste 9 wedstrijden meer dan 2.5 doelpunten, Wacker Burghausen zag meer dan 2.5 doelpunten in 6 van de laatste 7 wedstrijden.

Ook de onderlinge duel eindigen vrijwel altijd in een doelpunten festijn, de laatste 8 ontmoetingen tussen deze twee teams eindigde in meer dan 2.5 doelpunten.

Bayern Munchen II scoort in eigen huis gemiddeld 3.22 doelpunten en Burghausen krijgt er op de weg gemiddeld 1.33 tegen.

De twee teams stonden 11 keer eerder tegenover elkaar, 4 keer won Bayern, 4 keer werd het gelijk en 3 keer won Burghausen. 9 van de 11 keer vielen er meer dan 2.5 doelpunten en 7 van de 11 keer vielen er zelf meer dan 3.5 doelpunten.

Telegram
WhatsApp
Facebook
Twitter

Recente artikelen: