info@bet-experts.nl

BET VAN DE DAG, ontmoeting in Barcelona!

BET VAN DE DAG, ontmoeting in Barcelona!

Nog geen account bij BetCity? Klik dan op deze link en claim je €50 FREE BET! (18+ speel bewust)

RCD Espanyol vs Vallecano
La Liga
Donderdag 21 april 18:00

De Catalanen met een goede thuisvorm nemen het op tegen een slecht presterend Vallecano in uitwedstrijden in het RCDE Stadion. De gastheren staan ​​momenteel 12e, slechts drie punten achter op de 10e plaats Valencia, terwijl de bezoekers 15e staan, slechts vier punten boven de degradatiestreep.

De laatste nederlaag van Espanyol kwam toen ze in de 90e en 10e minuut met 2-1 verloren van Atletico Madrid na een penalty. De ploeg van Vicente Moreno is ongeslagen in hun laatste vijf thuiswedstrijden en heeft in elk van hun laatste drie de nul gehouden. De Spanjaard scoorde 31 van de 48 te behalen punten in Catalonië en verloor slechts drie keer. Twee van die verliezen kwamen van Atlético Madrid (2e) en Real Betis (5e). Periquito heeft 23 doelpunten gemaakt in de volgende 15 wedstrijden sinds hun eerste 0-0 gelijkspel thuis tegen Villarreal van het seizoen. Alleen Real Sociedad (13) en Villarreal (9) kregen dit seizoen meer goals tegen in eigen huis dan de acht goals van Espanyol.

Na opeenvolgende thuis gelijke spel met Valencia en uit gelijkspel met Granada, verloor Rayo vorige keer met 0-1 van Deportivo Alaves en naderde de degradatiezone. De ploeg van Anthony Iraola heeft de laatste 13 wedstrijden in La Liga niet gewonnen en verloor er negen. Los Vallecanos hebben dit seizoen slechts één keer gewonnen buiten eigen huis en geen enkel team in de Spaanse topvlucht heeft minder punten op de weg gescoord dan Rayo, waarbij het elftal uit Madrid slechts 6 punten behaalde van een mogelijke 45 punten (W1-D3-L11) Rayo is het enige team in La Liga dat dit seizoen geen één keer geen doelpunt tegen kreeg, meer dan twee doelpunten in acht van hun laatste tien wedstrijden. Rayo is ook puntloos in 8 van de 15 uitwedstrijden.

Bet van de dag

Espanyol die in de laatste drie thuiswedstrijden geen doelpunt tegen kreeg, heeft er alle vertrouwen in om nog drie punten te pakken tegen een ondermaats presterende Vallecano. Het team van Vicente Moreno heeft dit seizoen een goed thuisrecord: W9-D4-L3, terwijl het record werd veranderd in W7-D0-L1 bij het ontvangen van teams in de onderste helft. Rayo verloor 9 van hun laatste 11 uitwedstrijden en speelden er 2 gelijk. Geen enkel team heeft tijdens hun reis minder punten gescoord dan de Rayo. Daarom verwacht ik dat Espanyol vandaag wint, maar zeker niet verliest.

Telegram
WhatsApp
Facebook
Twitter

Recente artikelen: