info@bet-experts.nl

BET VAN DE DAG, Monaco zet geweldige vorm door tegen Angers!

BET VAN DE DAG, Monaco zet geweldige vorm door tegen Angers!

Nog geen account bij BetCity? Klik dan op deze link en claim je €50 FREE BET! (18+ speel bewust)

Monaco vs Angers
Competitie 1
zondag 1 mei 14:00

Monaco zal proberen Rennes onder druk te zetten wanneer ze het opnemen tegen Angers in het Stade Louis II. De gastheren staan ​​op doelsaldo net achter Rennes op de 35e speeldag, terwijl de bezoekers 14e staan, maar slechts vier punten boven het degradatie plaatsen.

Monaco verlengde hun Ligue 1 winning streak naar zes in hun laatste wedstrijd en versloeg de gedegradeerde Saint-Etienne met 1-4. De gastheren van Philippe Clement hebben 10 van hun laatste 14 wedstrijden in het Stade Louis II gewonnen, waaronder elk van hun laatste drie. De Principality Club heeft een record van W6-D1-L1, scoorde 20 goals en kreeg slechts 5 goals tegen in deze 8 wedstrijden.

Ondanks een voorsprong van twee doelpunten breidde Angers hun streak uit naar vijf zonder winsten met een 2-2 gelijkspel in hun laatste wedstrijd tegen degradatiekandidaat Clermont. De ploeg van Gérald Baticle won slechts één van hun laatste 13 Ligue 1-wedstrijden en verloor er negen (W1-D3-L9). Les Scoistes hebben dit seizoen slechts twee keer thuis gewonnen en zijn in de wedstrijd gekomen na vijf van hun laatste acht uitwedstrijden te hebben verloren en 18 doelpunten tegen te krijgen.

Basel vs Zürich
Eredivisie
zondag 1 mei 15:30

Zürich hoopt in het St. Jacobspark voor het eerst sinds 2009 de landstitel te winnen tegen het als tweede geplaatste Basel. De uitploeg heeft momenteel 13 punten voorsprong op hun tegenstanders met nog vijf wedstrijden te gaan.

Na drie gelijke spelen versloeg Basel Luzern eenvoudig met 3-0 en won de laatste wedstrijd. De ploeg van Guille Abascal heeft dit seizoen slechts één keer thuis verloren en drie van hun laatste vijf wedstrijden gewonnen. Basel kreeg dit seizoen slechts 37 goals tegen en maakte dit seizoen 67 goals, waarvan 36 thuis.

Zürich kwam in actie na back-to-back thuisoverwinningen. Eerst versloeg het de Young Boys met 2-1 en de laatste versloeg Sion met 5-1. De ploeg van André Breitenreiter verloor hun laatste uitwedstrijd tegen Servette, maar daarvoor hadden ze zeven van hun vorige acht wedstrijden op hun naam staan. Zürich is met 69 doelpunten de topscorer van de competitie.

Telegram
WhatsApp
Facebook
Twitter

Recente artikelen: