info@bet-experts.nl

brackley
brackley

BET VAN DE DAG! Met vandaag de Engelse editie!

BET VAN DE DAG! Met vandaag de Engelse editie!

Nog geen account bij Jack’s Casino?! Maak nu snel je account aan via DEZE LINK en claim je €50 FREE BET!

Omdat er vandaag geen odd van de dag beschikbaar is voor high stake verdienen jullie vandaag een verdubbelaar, maar let wel op jullie stakes vandaag!

Brackley – Alfreton Town

Brackley won de laatste 6 ontmoetingen van Alfreton Town. Brackley Town komt net van misschien wel de belangrijkste winst van het seizoen. Ze wisten 1-0 te winnen van de play off rivalen Kidderminster. Hierdoor kunnen ze door vandaag te winnen op gelijke hoogte komen met Gateshead. Alfreton Town speelt voor helemaal niks vanavond, ze kunnen niet degraderen, maar ook niet promoveren, de laatste wedstrijd verloren ze met 3-0 van Flyde. Alfreton Town moet een verre doordeweekse reis maken naar Brackley en ik verwacht dat ze met weinig motivatie op het veld zullen staan.

Port Vale – Exeter

Exeter staat op de tweede plek en verloor maar 1 van hun laatste 5 wedstrijden. Exeter wist in 5 van de 6 uitwedstrijden bij Port Vale te scoren en staan er het beste voor als we kijken naar de onderlinge resultaten tussen deze twee teams. Ik verwacht dat ze vanavond een doelpuntje kunne maken tegen Port Vale.

Zoals ik al zei is vandaag een lastigere dag door het schaarse aanbod, stake daarom lager dan normaal! Veel succes!

Telegram
WhatsApp
Facebook
Twitter

Recente artikelen: