info@bet-experts.nl

BET VAN DE DAG, met Turkije en Zwitserland!

BET VAN DE DAG, met Turkije en Zwitserland!

Nog geen account bij BetCity? Klik dan op deze link en claim je €50 FREE BET! (18+ speel bewust)

Çaykur Rizespor v Fenerbahce
Eredivisie
⏰ vrijdag 22 april om 19:30

Fenerbahçe zal proberen hun hoop op kwalificatie voor de Champions League levend te houden terwijl ze in het Kecurdidi Stadium geconfronteerd worden met de met degradatie bedreigde Rizespor. De bezoekers staan ​​momenteel tweede, één punt boven Konyaspor, terwijl de gastheren 18e staan, 10 punten verwijderd van de veiligheidsstreep.

De ploeg van Bülent Korkmaz heeft vier van hun vorige zes thuisoverwinningen voor dit seizoen behaald, na indrukwekkende thuisoverwinningen op Konyaspor en Trabzonspor. Rize Sports verloor 27/33 van de competitiewedstrijden en leden 59 tegendoelpunten. De Black Sea Sparrows liepen dit seizoen verschillende keren achter in hun 20 competitiewedstrijden, waaronder vijf van hun laatste zeven thuiswedstrijden.

Fenerbahçe won voor het laatst voor de vijfde keer op rij en versloeg 19e reekshoofd Goztepe met 2-0 in Istanbul. De ploeg van Ismail Kartal is ongeslagen in de laatste zeven buitenwedstrijden, won de laatste vier en scoorde 13 doelpunten. Fenerbahçe heeft dit seizoen in 31/33 Premier League-wedstrijden gescoord, alleen Trabzonspor (60) en Alanya (59) hebben meer doelpunten gemaakt dan hun gezamenlijke totaal: 58 treffers. De Gele Kanaries scoorden dit seizoen meer dan 1 doelpunt in 20 competitieduels, waaronder acht van de laatste negen.

Schaffhausen vs Will
Challenge League
⏰ vrijdag 22 april om 19:30

Schaffhausen gaat op zoek naar een kans om zich te kwalificeren voor de Zwitserse topvlucht tegen Wil in de wefox Arena. De gastheren staan ​​momenteel tweede, drie punten achter leider Winterthur, terwijl de bezoekers achtste staan.

Schaffhausen won voor het laatst vijf van de zes toen het Yverdon Sport met 0-1 versloeg. De ploeg van Martin Andermatt heeft dit seizoen alleen thuis verloren en won 10 van de laatste 12 thuisoverwinningen. Schaffhausen scoorde in de 25/30 Challenge League-wedstrijd en scoorde slechts één keer thuis. FCS maakte dit seizoen 32 van hun 56 competitiedoelpunten thuis en scoorde meer dan negen keer in hun laatste 12 wedstrijden.

De laatste wedstrijd van Will beëindigde hun winning streak van vier wedstrijden met een 3-0 overwinning op het als zevende geplaatste Lausanne in het Uchi Stadium. De ploeg van Brunello Lacopeta heeft in de laatste zeven thuiswedstrijden geen overwinningen behaald en verloor er vijf. Will handhaaft niet alleen het op een na slechtste wegrecord in de competitie, maar ook het op een na slechtste defensieve record. Will heeft 33 doelpunten in hun 15 optredens toegegeven. Will kreeg meerdere goals tegen in 12/15 uitwedstrijden, waaronder in zeven van zijn laatste acht.

BET VAN DE DAG

Çaykur Rizespor en Fenerbahçe staan ​​beide aan de andere kant van de tafel en hebben om verschillende redenen punten nodig, en hoewel de gastheren een aantal indrukwekkende thuisoverwinningen hebben behaald, denk ik dat Fenerbahce aan het langste eind trekt. De Gele Kanaries hebben acht van hun laatste negen competitie wedstrijden gewonnen, waaronder elk van hun laatste vier uitwedstrijden, dus ze gaan deze wedstrijd met vertrouwen tegemoet. Ik kijk uit naar de goals hier, en hoewel de gastheren waarschijnlijk zullen scoren, ben ik blij dat ik Fenerbahce kan steunen om er twee of meer te scoren, wat ze in acht van hun laatste negen wedstrijden hebben gedaan.
Als Schaffhausen de drie punten kan pakken, kunnen ze op gelijke voet staan ​​met Winterthur, en ik hoop dat ze dat kunnen doen tegen Will, die het moeilijk heeft in uitwedstrijden. De bezoekers wonnen hun laatste zeven uitwedstrijden niet en verloren er vijf. FCS zou moeten winnen, aangezien de gastheren 10 van hun laatste 12 thuiswedstrijden hebben gewonnen. De gastheren hebben in 9 van hun laatste 12 wedstrijden gescoord en de bezoekers hebben meer dan 2 doelpunten tegen gekregen in 7 van hun laatste 8 uitwedstrijden.

MAAK NU HIER JE ACCOUNT AAN BIJ JACK’S CASINO EN CLAIM EEN €50 FREE BET

Telegram
WhatsApp
Facebook
Twitter

Recente artikelen: