info@bet-experts.nl

BET VAN DE DAG, high stake dubbel!

BET VAN DE DAG, high stake dubbel!

Nog geen account bij BetCity? Klik dan op deze link en claim je €50 FREE BET! (18+ speel bewust)

Molde – Kristiansund BK

De wedstrijd onder leiding van Tore Hansen wordt afgetrapt om 18:00 in het Aker Stadion in Molde Noorwegen. De competitie in Noorwegen is nog jong met 7 wedstrijden gespeeld staat Molde op de derde plaats met 4 winsten, 1 gelijkspel en 2 verliezen met 13 doelpunten voor en 7 tegen.

Kristiansund ondervind momenteel een erg slechte seizoensstart en bevinden zich op de laatste plaats na 6 wedstrijden met slechts één puntje.

Molde won 4 van de laatste 5 wedstrijd met rust.

De teams ontmoette elkaar 20 keer eerder, 9 keer won Molde, 6 keer werd het gelijk en 5 keer won Kristiansund. Kristiansund kwam 12 keer op bezoek in Molde, 9 keer wist Molde er minimaal twee te scoren. Ik verwacht vandaag ook dat zij er weer twee weten te scoren.

Wolfsberger AC – Rapid Wien

Om 17:00 wordt er onder leiding van Manuel Schuttengruber afgetrapt in het Lavanttal Arena in Wolfsberg Oostenrijk tussen de teams Wolfsberger en Rapid wien die vechten om een Conference League plek.

Wolfsberger scoorde meer dan 2.5 doelpunten in 5 van de laatste 6 wedstrijden, en daarin scoorde ook beide teams. Rapid Wien zag beide teams scoren in 8 van de laatste 9 wedstrijden.

De teams ontmoette elkaar 20 keer eerder, 5 keer won Wolfsberger, 5 keer werd het gelijk en 10 keer wist Rapid Wien te winnen.

In de laatste 5 ontmoetingen vielen meer dan 2.5 doelpunten, in 8 van de laatste 10 ontmoetingen wisten beide teams te scoren. In de laatste 13 ontmoetingen kreeg Wolfsberger een doelpunt tegen.

De laatste 6 keer dat Rapid Wien op bezoek kwam was het feest met doelpunten met uitslagen van: 4-1, 1-8, 3-4, 3-1, 2-2 en 3-1 was er geen tekort aan doelpunten in het Lavanttal Arena.

Telegram
WhatsApp
Facebook
Twitter

Recente artikelen: