info@bet-experts.nl

Bet van de dag: Elgin City kan niet stoppen met scoren!

Bet van de dag: Elgin City kan niet stoppen met scoren!

Nog geen account bij BetCity? Klik dan op deze link en claim je €50 FREE BET! (Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+)

Elgin City – Albion Rovers

Elgin City heeft hun vorm eindelijk gevonden na een stroeve start in de League Two van Schotland. De laatste 8 wedstrijden verloren zij slechts één duel. In de laatste 9 wedstrijden wisten zij maar liefst 25 treffers te maken. De laatste vier wedstrijden scoorde zij er zelfs minimaal 3.

Elgin komt naar deze wedstrijd met maar liefst 10 punten uit hun laatste vier wedstrijden, ze zullen dus vol vertrouwen zitten om wederom drie punten te halen tegen Albion Rovers, waarvan de enige twee overwinningen dit seizoen tegen het onlangs gepromoveerde Bonnyrigg Rose zijn behaald.

KLIK OP DE AFBEELDING EN CLAIM!

De sleutel tot Elgin’s recente opleving in vorm is het grote aantal doelpunten dat ze maken de afgelopen weken. De gastheren van Gavin Price hebben 13 van hun 21 competitiedoelpunten gemaakt in hun laatste vier wedstrijden, en het ziet er naar uit dat ze voor de vijfde achtereenvolgende wedstrijd minimaal twee treffers weten te maken tegen een Albion Rovers die in hun eerste negen competitiewedstrijden dit seizoen slechts één keer de nul heeft gehouden.

Telegram
WhatsApp
Facebook
Twitter

Recente artikelen: