info@bet-experts.nl

BET VAN DE DAG, een Europees rondje van Duitsland naar Portugal!

BET VAN DE DAG, een Europees rondje van Duitsland naar Portugal!

Nog geen account bij BetCity? Klik dan op deze link en claim je €50 FREE BET! (18+ speel bewust)

RB Leipzig scoort meer dan 1.5 doelpunten

RB Leipzig zal proberen zijn plaats bij Champions League plaatsen te behouden wanneer ze het als zesde geplaatste Union Berlin ontvangen in het Red Bull Arena.

De ploeg van Domenico Tedesco schoof langs Leverkusen naar de derde plaats na een 0-1 overwinning op Die Werkself, hun tiende overwinning in hun laatste 13 Bundesliga-wedstrijden (W10-D2-L1).

De competitie begint na een van hun laatste drie Bundesliga-wedstrijden, maar de ploeg van Urs Fischer heeft de laatste vier van de trip verloren voordat ze stadsrivaal Hertha met 1-4 versloegen.

Alleen Borussia Dortmund (47) en Bayern (43) hebben thuis meer doelpunten gemaakt in de Bundesliga dan Leipzig (38).

Benfica scoort meer dan 1.5 doelpunten

Benfica zal proberen het gat met het als tweede geplaatste Sporting te verkleinen tot slechts drie punten en zal de worstelende Famalicão verslaan in Estádio da Luz.

Benfica kwam in actie na een overwinning op stadsrivaal Sporting CP met 0-2, wat betekent dat de Eagles zeven van hun laatste 10 La Liga-wedstrijden hebben gewonnen.

Ondanks dat Famalicão tweemaal de leiding nam, betekent een 2-2 thuisoverwinning op Gil Vicente dat Vila Nova nu zes keer zonder overwinning is gegaan in de Primeira Liga.

Benfica heeft een backline gevonden in alle, op één na, van hun 30 La Liga-wedstrijden met 75 goals (de op één na hoogste score). Ook vanavond zouden ze het net weer meerdere malen moeten kunnen vinden.

Telegram
WhatsApp
Facebook
Twitter

Recente artikelen: