info@bet-experts.nl

bvdd
bvdd

BET VAN DE DAG, een doelpunt aan beide kanten in Finland!

BET VAN DE DAG, een doelpunt aan beide kanten in Finland!

Nog geen account bij BetCity? Klik dan op deze link en claim je €50 FREE BET! (18+ speel bewust)

AC Oulu vs KuPS

Veikkausliiga
Dinsdag 17 mei 17:00

KuPS zal proberen hun plaats aan de top van Veikkausliiga te behouden terwijl ze naar Ratti Stadium gaan om het op te nemen tegen Oulu. Ondanks dat ze een wedstrijd minder spelen, staan ​​de bezoekers nog steeds hoger op doelsaldo dan kampioen HJK, terwijl de gastheren zesde staan, slechts één punt achter Inter Turku, de vierde geplaatste.

Oulu scoorde hun tweede overwinning van het seizoen en versloeg thuis derde reekshoofd Hong Jia met 2-1. De ploeg van Ricardo Duarte is dit seizoen nog ongeslagen in eigen huis: twee overwinningen en twee gelijke spelen in hun eerste vier thuiswedstrijden. Oulu scoorde in alle eerste zeven wedstrijden van Veikkausliiga. Acht van hun 12 goals tot nu toe zijn thuis. Oulu kreeg dit seizoen tot nu toe slechts één doelpunt tegen, in totaal tien doelpunten in de eerste zeven wedstrijden.

KuPS herstelde zich van een 1-1 gelijkspel bij Mariehamn met een 2-1 thuisoverwinning op de middenmoot Haka. Het gelijkspel tegen Mariehamn was de enige wedstrijd waarin KuPS dit seizoen punten liet liggen. Celta Musta heeft zes van Veikkausliiga’s eerste zeven wedstrijden gewonnen. De ploeg van Simova Lakari heeft dit seizoen 13 doelpunten gemaakt in alle zeven competitiewedstrijden. Ondanks dat hij bovenaan de hitlijsten stond, kreeg KuPS dit seizoen slechts twee goals tegen. Beide keren waren tegen de op een na laagst scorende teams in de competitie, de 11e SJK en de 8e Lahti.

Bet van de dag

KuPS had een bijna perfecte start van het seizoen en scoorde 19 van de mogelijke 21 punten, maar zal een zware test ondergaan tegen het zesde geplaatste Oulu. De gastheren van Ricardo Duarte hebben tweemaal gewonnen en tweemaal gelijkgespeeld in hun vier thuiswedstrijden. Ze hebben tot nu toe 8 doelpunten gemaakt en een achterlijn gevonden in alle 7 competitiewedstrijden tot nu toe, en ze zullen waarschijnlijk spelen tegen de koplopers die dit seizoen tot nu toe 5/7 wedstrijden hebben verloren in het doel. KuPS (onder leiding van voormalig Motherwell en Derby County-middenvelder Simo Valakari) hebben zes van hun eerste zeven Veikkausliiga-wedstrijden gewonnen en één gelijkgespeeld. Ze hebben 13 doelpunten gemaakt en aangezien de gastheren dit seizoen tot nu toe slechts één tegenstander hebben uitgeschakeld, zouden ze ook de achterkant van het net moeten vinden. Een ander opvallend feitje is dat KuPS de laatste 7 keer wist te winnen van Oulu.

Telegram
WhatsApp
Facebook
Twitter

Recente artikelen: