info@bet-experts.nl

BET VAN DE DAG, duel in de Serie A!

BET VAN DE DAG, duel in de Serie A!

Nog geen account bij BetCity? Klik dan op deze link en claim je €50 FREE BET! (18+ speel bewust)

Sassuolo vs Juventus
Serie A
⏰ maandag 25 april 20:45

Juventus zal op zoek zijn naar een punt voorsprong op de als derde geplaatste Napoli wanneer ze naar het Mapei-stadion in Emilia-Romagna gaan om het op te nemen tegen Sassuolo. De gastheren staan ​​momenteel tiende in de Serie A, terwijl de bezoekers vierde staan, vijf punten boven Roma op de vijfde plaats.

Sassuolo verloor de vorige keer hun tweede opeenvolgende uitwedstrijd toen ze met 1-0 werden verslagen door het met degradatie bedreigde Cagliari op Sardinië. De ploeg van Alessio Dionisi heeft slechts twee van hun laatste 10 thuiswedstrijden verloren en de laatste drie gewonnen, waaronder 2-1 overwinningen op Atalanta en Fiorentina. Sassuolo scoorde dit seizoen in 28/33 Serie A-wedstrijden, waarvan 13 van de laatste 14 thuis. Sassuolo scoorde dit seizoen meerdere keren in 20/33 Serie A-wedstrijden, waaronder de laatste vijf thuiswedstrijden. Sassuolo heeft dit seizoen slechts drie keer de nul gehouden, terwijl Andrea Consigli er 53 tegen kreeg.

Juventus’ laatste gelijkmaker in blessuretijd thuis tegen Bologna betekende dat ze maar een van hun laatste 19 Serie A-wedstrijden hebben verloren. De ploeg van Max Allegri is ook ongeslagen in hun laatste 10 wedstrijden (W7-D3-L0), hun laatste 1-2 uitoverwinning op Cagliari, was hun derde opeenvolgende uitoverwinning. Juventus heeft dit seizoen 29/33 wedstrijden in de Serie A gescoord, met hun enige uitwedstrijd dit seizoen tegen Milaan in het San Siro waarin zij niet scoorde. De Oude Dame hield dit seizoen dertien keer de nul in de Serie A, maar slechts vijf daarvan waren uitwedstrijden, waarbij de Bianconeri in elk van hun laatste vier uitwedstrijden moesten toegeven.

Bet van de dag

Sassuolo staat bekend om zijn betrokkenheid bij meerdere wedstrijden die eindigen in een doelpuntenfestijn. Ook wanneer ze het tegen de Oude Dame opnemen is dit vaak het geval. 10 vand e laatste 10 ontmoetingen met de oude dame eindigde namelijk in meer dan 2.5 doelpunten, in 6 van de laatste 6 ontmoetingen scoorde beide teams en in 9 van de laatste 10 ontmoetingen scoorde Juventus het eerste doelpunt in de wedstrijd. De gastheren hebben dit seizoen in 28/33 van hun Serie A-wedstrijden gescoord en 13 in hun laatste 14 thuiswedstrijden. Neroverdi heeft het hele seizoen slechts drie keer de nul gehouden en gezien het feit dat Max Allegri’s ploeg in 29/33 Serie A-wedstrijden heeft gescoord, zou het schokkend zijn als ze hier niet zouden scoren. Aangezien Sassuolo in 26 wedstrijden minstens 3 zag verwacht ik ook vanavond weer een doelpuntenfestijn.

Telegram
WhatsApp
Facebook
Twitter

Recente artikelen: