info@bet-experts.nl

BET VAN DE DAG, de twee beste voetbalwedstrijden vandaag!

BET VAN DE DAG, de twee beste voetbalwedstrijden vandaag!

Nog geen account bij BetCity? Klik dan op deze link en claim je €50 FREE BET! (18+ speel bewust)

Gyori ETO FC (D) – Ferencvarosi TC (D)

Om 19:00 wordt er afgetrapt in het ETO Park in Gyor, Hongarije. De tweede ronde van de finale voor play offs gaat van start, de eerste leg werd met maar liefst 4-1 gewonnen door het toen thuisspelende team Ferencvarosi.

De dames van Ferencvarosi zijn vrijwel niet te stoppen, zij wonnen 10 van de laatste 10 wedstrijden, de laatste keer dan zij verloren was 4 september 2021 tegen jawel, Gyori met maar liefst 4-0.

De dames uit Gyori spelen ook “goed” voetbal de laatste tijd, zij wonnen 6 van de laatste 10 wedstrijden een stuk minder dan Ferencvarosi.

De teams ontmoette elkaar 15 keer eerder, 14 keer won Ferencvarosi, 1 keer won Gyori. 6 van de laatste 8 ontmoetingen wist Ferencvarosi met rust te winnen en in 8 van de laatste 8 wedstrijden vielen meer dan 2.5 doelpunten.

Ik verwacht dat Ferencvarosi ondanks de 4-1 winst in eigen huis, vanavond gewoon weer gaat winnen!

Team TG FF – Umea FC

Het meest slecht presterende team uit de Ettan, Norra in Zweden is met vlag en wimpel Team TG FF. Zij begonnen de eerste 9 wedstrijden dit seizoen zonder winst met slechts 3 doelpunten voor en maar liefst 27 doelpunten tegen.

Umea staat momenteel op de 11de plek met 11 punten na 9 wedstrijden.

De teams ontmoette elkaar 8 keer eerder, 2 keer won Team TG, 2 keer werd het gelijk en 4 keer won Umea. De vorige ontmoeting werd het 3-0 voor Umea in eigen huis, dit is echter al drie jaar geleden.

Umea won twee van hun laatste 4 uitwedstrijden en verloor er maar één. Team TG verloor vanzelfsprekend al hun thuiswedstrijden dit seizoen.

Telegram
WhatsApp
Facebook
Twitter

Recente artikelen: