info@bet-experts.nl

BET VAN DE DAG, beide teams scoren dubbel!

BET VAN DE DAG, beide teams scoren dubbel!

Nog geen account bij BetCity? Klik dan op deze link en claim je €50 FREE BET! (18+ speel bewust)

Grorud vs Stiordals-Blink

OBOS League
Maandag 30 mei om 18:00

Wanneer Grorud Stjørdals-Blink ontvangt, ontmoeten twee van de laatste drie teams elkaar op het racecircuit van Grorud. Het bezoekende team staat momenteel onderaan de ranglijst, 3 punten achter hun tegenstanders in de degradatie-play-offs.

Na een 1-2 voorsprong verloor Grorud in de 87e en 89e minuut met 3-2 van Asane. Daarvoor had de ploeg van Axel Bergo in hun laatste twee wedstrijden Bryne en Staebeak gelijkspeld, maar Gruulder bleef 5-3 zonder overwinning in hun eerste acht wedstrijden. Grorud is nog steeds schoon van een doelpunt, met alleen Åsane (18) en Stjørdals-Blink (17) die meer dan hun 16 incasseren. Oslo heeft 11 doelpunten gemaakt in de competitie, alleen niet tegen promotiekandidaat Start.

Stjørdals-Blink verloor voor de derde keer op rij door Sondal thuis met 1-3 te verslaan. De ploeg van Snore Lillebo is dit seizoen nog steeds zonder overwinning. Ze hebben slechts twee punten gescoord in hun eerste acht wedstrijden. Blink heeft dit seizoen geen goals tegen gekregen, alleen Osane (18) kreeg er meer dan 17 tegen.

Raufoss – Asane

OBOS League
Maandag 30 mei 18:00

De twee teams die aan het seizoen begonnen, ontmoetten elkaar in het Nanmo Stadium toen Raufoss Asane tegenkomt. De gastheren staan ​​13e, slechts 2 punten verwijderd van degradatie, terwijl de bezoekers slechts 3 en 2 punten boven hun aanstaande tegenstanders staan.

Raufoss, die de laatste twee wedstrijden met verlies afsloot, kwam bij de start met 2-2 gelijk. De ploeg van Christian Johansson won dit seizoen slechts één keer (W1-D4-L3), maar verloor slechts één van hun vier thuiswedstrijden tegen Stabaekk. LaForce maakte acht goals in zes van zijn laatste zeven wedstrijden. Ze scoorden dit seizoen echter maar één keer en slechts vier tegenstanders kregen meer dan vijftien doelpunten tegen.

Åsane scoorde voor de laatste keer tweemaal tegen Grorud om er twee keer 3-2 van te maken. Vóór deze twee overwinningen had de ploeg van Morten Rossland geen van hun eerste zes competitiewedstrijden (W0-D3-L3) gewonnen. Asane maakte dit seizoen 11 doelpunten in 7/8 competitiewedstrijden, waarvan zes in de laatste twee. Asane is dit seizoen nog steeds doelpuntloos en geen enkel team kreeg meer dan 18 goals tegen in de OBOS-competitie.

Telegram
WhatsApp
Facebook
Twitter

Recente artikelen: