info@bet-experts.nl

BET VAN DE DAG, beide teams scoren dubbel in Zwitserland!

BET VAN DE DAG, beide teams scoren dubbel in Zwitserland!

Nog geen account bij BetCity? Klik dan op deze link en claim je €50 FREE BET! (18+ speel bewust)

Thun vs Schaffhausen
Challenge League
Dinsdag 10 mei 19:30

Schaffhausen neemt het op tegen Thun in de Stockhorn Arena in een poging om de leiding in de Swiss Challenge League te heroveren. Na de overwinning van maandag in Arau en een gelijkspel in Winterthur zakten de bezoekers naar de derde plaats, aangezien de gastheren vijfde staan, negen punten boven hun volgende tegenstanders.

Thun kreeg vrijdagavond in de 94e minuut een gelijkmaker toegegeven om Winterthur in de finale met 2-2 gelijk te trekken. Het team van Carlos Bernegger was de afgelopen maanden intern sterk. Ze wonnen hun laatste vier wedstrijden en scoorden 10 doelpunten. Thun scoorde dit seizoen zelfs maar één keer in eigen huis niet en scoorde 32 doelpunten in 16 thuiswedstrijden. Thun kwam dit seizoen tot slechts zeven optredens in 33 competitiewedstrijden en kreeg elf doelpunten tegen in zijn laatste 13 thuiswedstrijden.

Schaffhausen won zeven van hun laatste negen wedstrijden, en ze versloegen de uiteindelijke nummer twee Collins met 4-1 op vrijdagavond. FCS is nu ongeslagen in de laatste vijf wedstrijden van hun reis en won er drie. Schaffhausen scoorde dit seizoen in 28/33 van hun Challenger League-wedstrijden, met alleen Winterthur (68) beter dan hun 66 treffers. De ploeg van Martin Andermatt kreeg negen van hun laatste elf wedstrijden tegen en hield het hele seizoen slechts vier keer de nul in eigen huis.

Young Boys v St. Gallen
Super League
Dinsdag 10 mei 20:30

St. Gallen zal proberen om hun Europese plaatsen binnen drie punten te houden terwijl ze tegen de Young Boys naar het Wankerdorf-stadion reizen. De gastheren staan ​​momenteel onderaan de Europese ranglijst, met zes punten voorsprong op hun tegenstanders.

Ondanks dat ze de leiding namen, verloren de Young Boys de laatste wedstrijd verrassend met 3-1 van Lugano als vierde en hebben nog steeds twee overwinningen. De twee overwinningen voor dat verlies tegen Lugano waren eigenlijk de enige twee overwinningen van YB in de laatste 10 Super League (W2-D4-L4). De ploeg van Matteo Vanetta werd dit seizoen slechts vijf keer verslagen in de competitie. Ze zijn er niet in geslaagd de nul te houden in hun laatste 14 wedstrijden in de Zwitserse topklasse. Alleen de nieuwe kampioen Zürich (73) scoorde dit seizoen meer doelpunten dan de Young Boys (71). De jongens uit Bern hebben dit seizoen een backline gevonden in 29/33 competitiewedstrijden, waarvan elk van hun laatste 15 wedstrijden in de Zwitserse hoofdstad. Toch weet Young Boys op een of andere manier wedstrijden niet te winnen ondanks dat ze veel scoren.

St. Gallen heeft pas hun tweede nederlaag geleden in hun laatste 15 wedstrijden, een 2-1 thuisnederlaag tegen de pas gekroonde kampioen Zürich. Na zeven van hun eerste negen competitiewedstrijden thuis (W2-D0-L9) te hebben verloren, heeft Espen vijf van hun laatste zeven gewonnen en slechts één keer verloren (W5-D1-L1). St. Gallen heeft dit seizoen een backline gevonden in 29/33 competitiewedstrijden en scoorde in elk van hun laatste 17 wedstrijden in de Zwitserse topklasse. De ploeg van Peter Zidler kwalificeerde zich dit seizoen slechts zeven keer in de competitie en kreeg tot nu toe 56 goals tegen.

Bet van de dag

Schaffhausen weet dat ze een voorsprong van drie punten kunnen houden in de Swiss Challenge League, maar ze staan ​​voor een zware test tegen Thun, die hun laatste vier thuiswedstrijden heeft gewonnen. De gastheren hebben een backline gevonden in 2015/16 en er is een goede kans dat ze ook de kant van Schaffhausen zullen tegenkomen, die negen van hun laatste 11 wedstrijden hebben toegegeven. De bezoekende ploeg scoorde dit seizoen in 28/33 wedstrijden, de op één na hoogst scorende ploeg in de competitie. Beide teams zouden dus op het scorebord moeten staan ​​in de Stockhorn Arena.
St. Gallen verloor voor het laatst voor de tweede keer in hun laatste 15 Super League-wedstrijden, maar zal een goede kans maken tegen een jong team dat slechts twee van hun laatste 10 heeft gewonnen. De uitploeg van Peter Zeidler scoorde in elk van hun laatste 17 wedstrijden en zou moeten scoren tegen de jonge jongens die er in hun laatste 14 niet in slaagden de nul te houden. De jongens uit Bern staan ​​tweede in de competitie en hebben in hun laatste 15 wedstrijden minimaal één keer gescoord in het Wankdorfstadion, dus beide teams zouden ook in de Zwitserse hoofdstad moeten scoren.

Telegram
WhatsApp
Facebook
Twitter

Recente artikelen: