info@bet-experts.nl

BET VAN DE DAG, beide teams scoren combinatie!

BET VAN DE DAG, beide teams scoren combinatie!

Nog geen account bij BetCity? Klik dan op deze link en claim je €50 FREE BET! (18+ speel bewust)

Bayer Leverkusen vs Freiburg

Bundesliga
Zaterdag 14 mei 15:30

Freiburg weet dat een overwinning in de Bayer Arena noodzakelijk is als ze hun hoop op de Champions League volgend seizoen levend willen houden. De bezoekers staan ​​momenteel vijfde, twee punten achter RB Leipzig, terwijl de gastheren derde staan ​​en zich al hebben geplaatst voor de Champions League van volgend seizoen.

Ondanks een achterstand van twee keer, verzekerde Bayer Leverkusen hun derde opeenvolgende Bundesliga-overwinning met een 2-4 overwinning op Hoffenheim in Sinsheim. De ploeg van Gerardo Seoane heeft slechts twee van hun laatste elf Bundesliga-duels verloren, vijf van hun laatste zeven. Bayer scoorde dit seizoen in 29/33 competitiewedstrijden. Alleen de top twee scoorde meer dan hun gecombineerde totaal van 78. Deze Werkselfs hebben dit seizoen slechts acht keer de competitie gewist, geen van hen tegen de huidige top acht teams in de competitie.

Freiburg leed de vorige keer een verpletterende nederlaag, verloor thuis met 1-4 van mede-Europese Unie Berlijn, en zakte een keer naar de vierde plaats in het klassement. Het was pas de tweede nederlaag voor Christian Streich in hun laatste 12 Bundesliga-wedstrijden (de andere tegen Bayern), die ongeslagen zijn in hun laatste vijf uitwedstrijden. Freiburg scoorde dit seizoen in 27/33 Bundesliga-wedstrijden en begon de actie na 11 van de laatste 12. De club uit het Zwarte Woud kreeg tien goals tegen in de laatste drie competitieduels en slechts één in de laatste zeven uitwedstrijden.

Lyon vs Nantes

Ligue 1
Zaterdag 15 mei 21:00

De Franse bekerwinnaars Nantes van afgelopen weekend reizen zaterdagavond naar het Groupama-stadion om het op te nemen tegen Lyon. De bezoekende ploeg staat negende, slechts één punt achter de gastheren.

De hoop van Lyon om zich volgend seizoen te kwalificeren voor Europees voetbal werd verijdeld toen ze volgend seizoen met 3-2 verloren van het gedegradeerde Metz. De ploeg van Peter Bose heeft dit seizoen slechts drie wedstrijden voor eigen publiek verloren en de laatste drie thuis gewonnen. Lyon is niet alleen de op twee na best scorende club in de competitie, maar ze hebben ook gescoord in 31/36 Ligue 1-wedstrijden en slechts één keer thuis gescoord. L’OL kwam slechts twee keer vrij in hun laatste 12 Ligue 1-wedstrijden en komt naar deze wedstrijd na 10 doelpunten in elk van hun laatste vijf thuiswedstrijden.

Na het winnen van de Franse beker afgelopen weekend, kwam Nantes halverwege de week weer in actie met een 2-1 overwinning in de Champions League op jacht naar Rennes. De ploeg van Antoine Kombouaré heeft nu slechts één van hun laatste zeven wedstrijden in de Ligue 1 verloren, een 3-2 nederlaag tegen de als tweede geplaatste Marseille. Nantes was de afgelopen weken in goede vorm en scoorde 16 doelpunten in elk van hun afgelopen zeven wedstrijden. De Canarische Eilanden hebben elk van hun laatste negen wedstrijden in de Ligue 1 toegegeven en hun enige drie uitwedstrijden zonder doelpunt waren tegen drie van de onderste vier.

Bet van de dag

Freiburg weet dat ze moeten winnen om hun hoop in de top vier levend te houden, maar ze staan ​​voor een zware taak tegen Bayer Leverkusen. De gastheren van Gerardo Seoane hebben het hele seizoen slechts vier doelpunten gemaakt en staan ​​derde in de topscorerslijst van de Bundesliga. Ze zouden op zijn minst moeten scoren tegen een verdediging van Freiburg, die in de laatste drie wedstrijden 10 doelpunten tegen kreeg. Die Werkself heeft nog niet gescoord tegen een team in de huidige top 8, maar Freiburg heeft in 11 van hun laatste 12 wedstrijden gescoord en ik verwacht dat ze allebei zullen scoren in de Bayer Arena.
Lyon won de laatste drie thuiswedstrijden, maar tegen Nantes, dat slechts één van de laatste zeven wedstrijden in de Ligue 1 verloor. De Canarische Eilanden, die in hun laatste zeven wedstrijden 16 doelpunten hebben gemaakt, nemen het op tegen Lyon, dat in de laatste 12 slechts twee doelpunten tegen kreeg. Maar de ploeg van Peterbosch scoorde dit seizoen slechts één keer in eigen huis en met Nantes die thuis slechts drie van de onderste vier gelijkspeelt, hebben beide ploegen een goede kans om op het scorebord te komen.

Telegram
WhatsApp
Facebook
Twitter

Recente artikelen: